02 / 05 / 2024

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Üç ay önce "anlaşmalı" olarak boşanan Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç çiftinin evlerini ayırmadığı ortaya çıktı. Çiftin, Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç'la aynı evde oturuyor!

Üç ay önce "anlaşmalı" olarak boşanan Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç çiftinin evlerini ayırmadığı ortaya çıktı. Çiftin, Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

Kaya Çilingiroğlu'nun kiraladığı eve haciz geldi!

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun kiraladığı ev karşılığında verdiği çek karşılıksız çıkınca icra işlemi başlatıldı. Çilingiroğlu'nun avukatı: Gelir elde edince borcu kapatacağız

Duenord İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Duenord İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çilingiroğlu tarafından kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu kendisinin, eşinin ve babasının mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisiyle eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlıklarını açıkladı...

Serenay Sarıkaya annesine Bayramoğlu’ndan ev aldı!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı evlat çıktı. Güzel oyuncu, kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı.

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ödeme planı 2018!

2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Nidapark Kayaşehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor..

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Kaya Çilingiroğlu Haberi

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu’nun son dönemde işlerinin iyi gitmediği, eski eşi Hülya Avşar’ın da kendisine iş aradığı iddia edilmişti.


Avşar kızı bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı.


Evliliklerinden "Kaya" adında bir erkek çocukları bulunan Tanyolaç - Çilingiroğlu çifti, hâlâ Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ediyor.


Çift, 3 ay önce tek celsede "anlaşmalı" olarak...