03 / 05 / 2024

Kaya Çilingiroğlunun evi

Kaya Çilingiroğlunun evi

Üç ay önce "anlaşmalı" olarak boşanan Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç çiftinin evlerini ayırmadığı ortaya çıktı. Çiftin, Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Feraye Tanyolaç'ın kira dilekçesi şaşırttı: 'Ölümle burun burunayım; fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi!

Bebek’te kiracı olduğu evin kirasının 80 bin TL olması için mahkemeye verilen Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın dilekçesi şaşırttı. Tanyolaç, 'Fareli, pireli eve 80 bin TL çok' dedi ve yıkılma riski çok yüksek, doğalgazı olmayan, çöp manzaralı evde oturduğunu söyledi.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Zehra Çilingiroğlu mimar olacak!

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu geçtiğimiz yıl Londra'ya yerleşmiş ancak adaptasyon sorunu yaşadığı için Türkiye'ye geri dönmüştü. Zehra Türkiye'de mimarlık okuyor. 

Gayrimenkule haciz sınırı!

Zamanında ödenmeyen borçlar nedeniyle alacaklıların yasal yollara başvurup haciz işlemi başlatmasına sınır getiriliyor. Borçlunun evi, ancak evin kıymeti fazla ise yeni bir ev alabilecek miktar borçluya bırakılarak haczedilecek.

Her borçlunun evi haczedilemez!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Metin Taş bugünkü köşesinde "Borçlunun malvarlığına haciz konulması" konusunu ele aldı.. İşte o yazı..

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Murat Boz’un eski evine taşındı!

Oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin nihayet aradıkları evi buldu. Çift Yeniköy’deki 3 katlı müstakil eve taşınma kararı aldı.

Serenay Sarıkaya 9 odalı evi küçük buldu!

Şahan Gökbakar'ın geçtiğimiz aylarda Rumelihisarı'nda yaklaşık 12 milyon liraya satışa çıkardığı villaya, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin talip olmuştu. Gökbakar, " Serenay evi küçük bulmuş" şeklinde açıklama yaptı.

Kaya Çilingiroğlunun evi Haberi

Kaya Çilingiroğlunun evi

Kaya Çilingiroğlu’nun son dönemde işlerinin iyi gitmediği, eski eşi Hülya Avşar’ın da kendisine iş aradığı iddia edilmişti.


Avşar kızı bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı.


Evliliklerinden "Kaya" adında bir erkek çocukları bulunan Tanyolaç - Çilingiroğlu çifti, hâlâ Kemerburgaz’daki kiralık villada birlikte yaşamaya devam ediyor.


Çift, 3 ay önce tek celsede "anlaşmalı" olarak...