16 / 05 / 2024

Kaya Group adres

Kaya Group adres

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sona Kaya  ve Yaşar Kaya tarafından kuruldu.

Utopıa Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Utopıa Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Alperen Kaya tarafından kuruldu.

Faven Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faven Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Kaya tarafından kuruldu.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaya tarafından kuruldu.

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Group Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mesut Kaya tarafından kuruldu.

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de Abdullah Kaya tarafından kuruldu.

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sona Kaya  ve Yaşar Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Memetali Kaya tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Group adres Haberi

Kaya Group adres

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sona Kaya  ve Yaşar Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,...