07 / 07 / 2024

Kaya Grubu Gebze iş güvenliği

Kaya Grubu Gebze iş güvenliği

İş güvenliğine dev bir yatırım geliyor. Dünyanın beşinci büyük güvenlik ekipmanları üreticisi olan Kaya Grubu, Gebze'de 50 milyon TL'lik özel bir üs için düğmeye bastı. Sektörün ilk Ar-Ge merkezi de olacak proje, yüz binlerce kişiyi eğitmeyi hedefliyor..

Kaya Holding'den ilk yurt dışı otel yatırımı! Londra'daki Great Northern Hotel'i satın aldı! 

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018!

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018 açıklandı. 605 dairenin yer aldığı projede engelli vatandaşlar için kura sonuçları netleşti. İşte isim listeleri...

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonuçları açıklandı!  

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi saat 10:00'da başladı. Toplamda 605 daireden meydana gelen projede engelli vatandaşlara ayrılan daireler için kura çekilişi sonuçları açıklandı.

TOKİ Kayaşehir kura sonucu öğrenme!

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu yarın belli olacak. Projede toplam 605 adet daire bulunuyor.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu projesinde 605 yeni konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Hyatt House Gebze açıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze Kasım 2017 itibariyle açıldı...

TOKİ Kayaşehir 2017 kura çekimi bugün gerçekleşiyor!

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen 1.892 dairenin kura çekilişi bugün yapılıyor. Konutların teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek...

TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelir grubu için inşa edilen 1892 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

15 soruda TOKİ Kayaşehir projesi 2017!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de toplam 1.892 adet konutu satışa çıkardı. Orta gelir grubu için satışa çıkarılan projede daireler kurayla satılacak. İşte proje hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar..

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Bakanlar Kurulu'ndan, Kaya Grubu'na 49 yıllığına kiralık tesis!

Bakanlar Kurulu, 20 Mayıs 2016 tarihli toplantısında, Karaoğlanoğlu (Ayyorgi) Zeyko Bolgesi'ndeki 11 dönümün üzerindeki arazinin 49 yıllığına Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi'ne kiralıyor.

Başakşehir Kayaşehir TOKİ ihalesi yarın!

TOKİ tarafından alt ve orta gelir grubu için İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilecek olan 448 konut ihalesi yarın yapılacak.

Kaya Grubu Gebze iş güvenliği Haberi

Kaya Grubu Gebze iş güvenliği

Türkiye'nin temel sorunlarından biri olan iş güvenliğinde özel sektör dev bir yatırımla taşın altına elini koyuyor. Hali hazırda Avrupa'nın en büyük güvenlik ekipmanları üreticileri arasında yer alan Kaya Grubu, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde iş güvenliğinde alanının en büyük eğitim ve Ar-Ge merkezini kurmak için düğmeye bastı. 50 milyon TL'ye mal olacak proje kapsamında yılda 100 binden fazla kişi en üst düzeyde çalışma ve iş güvenliği eğitimi alabilecek. 


PATENT FABRİKASI GİBİ 

Özel simülasyon cihazlarından son teknoloji eğitim tekniklerine kadar farklı bir eğitim içeriğine sahip olacak merkez, aynı zamanda da Türkiye'nin iş güvenliği alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olacak. Öte yandan yılda ortalama 30'a yakın patent başvurusu yapan şirket, adeta bir buluş ofisi gibi çalışıyor. Başta halat olmak üzere yılda yaklaşık 700 değişik üründen...