05 / 05 / 2024

Kayabaşı Kayapark ihalesi

Kayabaşı Kayapark ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayapark 1. Etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesiyle megakente 163 yeni konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesiyle 163 yeni konut inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 21 Kasım tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihale tarihi resmen açıklandı. İşte o tarih ve arsa ile ilgili detaylar...

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi Ebruli İnşaat'ın!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap 2. oturum ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu bugün saat 14:30'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap 2. oturum ihalesi 14 Ekim'de!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 14 Ekim 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Kayabaşı Kayapark ihalesi Haberi

Kayabaşı Kayapark ihalesi


TOKİ tarafından İstanbul Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayapark 1. Etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi gerçekleştirildi. 7 Eylül, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


İstanbul'da Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada hayata geçirilecek olan park 1,5 milyon metrekarelik alanı kapsıyor. Rekreasyon alanı 5,5 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Park 4 etap halinde hayata geçirilecek. 1. Etap kapsamında parkın 338 bin 803 metrekarelik bölümü inşa edilecek.


Rekreasyon alanında; konser, sergi ve festivallerin düzenleneceği dört adet etkinlik platformu, amfi tiyatro, renk, koku, ses ve tıbbi bitkiler bahçeleri, toplam 3 bin 250 metrekare olmak üzere iki adet biyolojik gölet, koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil...