06 / 05 / 2024

kayabaşı konut

kayabaşı konut

TOKİ İstanbul projeleri arasına iki yeni proje daha eklemeye hazırlanıyor. Projeler için mayıs ve haziran aylarında iki ihale düzenlenecek. TOKİ Kayabaşı projesi 448 konuttan meydana gelecek. Tuzla projesinde ise 232 konut yer alacak.

3. Köprü, Kayabaşı'nda fiyatları zirveye çıkardı!

Kanal İstanbul ve 3. Köprü'nün güzergâhına yakın yerlerde fiyat patlaması yaşanıyor. Fiyat artışından en çok etkilenen bölgelerin başında ise Kayabaşı geliyor. Özellikle Kayabaşı'nda konut fiyatları yüzde 100 prim yaptı.

Kayabaşı bölgesinden konut projelerinin havadan videosu!

Kayabaşı bölgesinde yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

TOKİ'den Kayabaşı'nda yeni konut hamlesi! 1.500 konut yolda!

TOKİ tarafından geçtiğimiz aylarda kurayla satışa çıkarılan 1.892 adet konuta 39 bini aşkın talep gelince, TOKİ yeni konut hamlesi başlattı. TOKİ Kayabaşı'nda şimdi de 1.500 konutu satışa çıkaracak. Projenin başvuruları 6 ay içinde başlayacak. 

Emlak Konut Kayabaşı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri iletişim!

Emlak Konut GYO, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesinde yer alan dükkan ve ofisler için ön talep toplamaya başladı...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Emlak Konut Projesi!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışa çıkacak. Emlak Konut GYO, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep topluyor...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Parseli Değerleme Raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Başakşehir Kayabaşı Parseli Değerleme Raporu'nu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 1026 konut yapacak!

TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Kırşehir Kayabaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin inşasına devam edilen bölümlerinde 49 blokta 1026 konut yer alacak.

Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Kayabaşı'nda 373 bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Kayabaşı Rekreasyon Projesi Yapı Ruhsatı hakkında bildirim yayımladı.

Emlak Konut Niğde Aşağı Kayabaşı ihalesi 26 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Aşağı Kayabaşı konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihale ediliyor.

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen 2 bin 512 konutluk projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

kayabaşı konut Haberi

kayabaşı konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca İstanbul'un iki ilçesinde konut projeleri ihaleye çıkacak. TOKİ'nin ihaleye çıkaracağı projelerden biri Başakşehir Kayabaşı'nda yer alıyor. 


TOKİ Kayabaşı projesi 448 konuttan meydana gelecek. 'Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi' ihaleye çıkan proje kapsamında ayrıca 15 dükkanlı bir ticaret merkezi ve bir de sadece dükkan yer alırken camii yapılması da planlanıyor. 


TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


TOKİ'DEN ANADOLU YAKASINA 232 KONUT


TOKİ İstanbul anadolu yakası konut projesi Tuzla'da yer alıyor. 'Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' olarak gerçekleştirilecek ihaleye konu proje; Orhanlı Mahallesi'nde 879 parselde konumlandırılacak. İhaleye konu TOKİ Tuzla projesinde 232 konut yer alacak. 


TOKİ Tuzla 2016 projesinin ihalesi 9 Haziran 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.


TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN?


Toplu...