04 / 05 / 2024

kayabaşı toki ihalesi

kayabaşı toki ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı'da inşa edilecek olan 448 konutun Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün gerçekleşti.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesiyle megakente 163 yeni konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesiyle 163 yeni konut inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 21 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ, Başakşehir Kayabaşı 2. Etap için düğmeye bastı!

İstanbul ili İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 2. Etap 794 Adet Konut ve 16 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Gebze Kirazpınar TOKİ ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart Salı günü yapılacak.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk 2. Etap TOKİ ihalesi yarın!

Adana Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pehlivanköy TOKİ ihalesi bugün!

Kırklareli Pehlivanköy Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

kayabaşı toki ihalesi Haberi

kayabaşı toki ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, bu yıl 60 bin konut üretmeyi hedefliyor. 


Sosyal ihtiyaçlara cevap veren ve mahalle konseptini yansıtan yatay mimaride proje geliştirecek olan TOKİ alt gelir grubu, orta gelir grubu, emekli ve özel sınıfları ev sahibi yapmaya devam ediyor. 



İstanbul'a 7.500 konut

TOKİ İstanbul'daki en büyük konut bölgesi olan Başakşehir'de 7 bin 500 yeni sosyal konut üretiyor. 3 bin 500 konut üretiminin devam ettiği bölgedeki konut üretimi de "mahalle" konseptinde gerçekleştiriliyor.


İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı 918/2, 918/3, 918/4, 919/1, 919/2 Ada Parsellerde yer alan 448 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi (15 Dükkan), 1 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşti. 


Başakşehir...