08 / 05 / 2024

kayacity residence indirim

kayacity residence indirim

Kayacity Residence yer alan konutlar yüzde 10 peşinatla satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Teknik Yapı Divan Residence'ta peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Divan Residence'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Divan Residence projesi ile ilgili ayrıntılar...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirdiği Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor..

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Roya Nova Residence'ta tamamı peşin ödemelerde indirim!

Toplam 255 adet daireden meydana gelen Roya Nova Residence'ta tamamı peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor.

Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Fidan ve İpek Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim!

Kadıköy'de hayata geçirilen Fidan ve îpek Residence projelerinde peşin alımlarda %15 indirim sağlanıyor. İşte kampanya detayları...

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Zincirlikuyu Propa Plus Residence'da yüzde 30 indirim fırsatı!

Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Plus Residence projesinde dairelerin yüzde 30'u satıldı. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede ansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

Kayacity Residence'de 415 bin TL'ye 4+1!

Kayacity Residence'de 415 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 15 bin 650 metrekareden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Celaloğlu Kayacity Residence'ta 344 bin TL'ye 2+1!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 15 bin 650 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Kayacity'de daire alanları 114 ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Kayacity Residence: İster yatırım ister oturum!

15 bin 650 metrekare alan üzerinde yayılan projede Celaloğlu İnşaat imzası bulunuyor. Çok az sayıda dairesi kalan Kayacity'de cazip ödeme fırsatları konut alıcılarını bekliyor.

Alya Life Residence'ta yüzde 10 indirim!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Alya Life Residence projesinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

kayacity residence indirim Haberi

kayacity residence indirim

Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Kayacity Residence'ta yer alan daireler yüzde 10 peşinat ile satılıyor. Celaloğlu imzası taşıyan proje Başakşehir'de inşa ediliyor.


Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan Kayacity'de 2+1 daireler 199 bin TL, 3+1 daireler 260 bin TL, 4+1 daireler ise 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



15 bin metrekare alana sahip olan Kayacity Residence'ta 236 adet daire yer alıyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri 114 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor.


Kaya City Evleri'nde bulunan sosyal alanlar arasında peyzaj bahçeleri, fitness center, sauna, yüzme havuzları, buhar odası, pilates alanı, Türk hamamı ve  çocuk oyun alanları yer alıyor.


0212 486 31 93

www.kayacity.com.tr

Esra Nur...