25 / 08 / 2024

Kayacity Residences ne zaman teslim

Kayacity Residences ne zaman teslim

Kayacity Residences projesinde yer alan dairelerin alanları 114 metrekareden başlayıp 172 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Nef Novu Academic Residences Haliç'te  Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planları sunuluyor. Projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Park Residences Cadde daire fiyatları ne kadar?

Hemen teslim dairelerin yer aldığı Birleşik Gayrimenkul Park Residences Cadde projesi 341 daireden meydana geliyor. Peki Park Residences Cadde daire fiyatları ne kadar?

Propa Plus Residences'ta sabit kur avantajı!

Propa İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimini son eseri Propa Plus Residences ile bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehrin kalbinin attığı Zincirlikuyu’da yükselen Propa Plus Residences’da kalite, konfor ve lüks bir arada sunuluyor.

Park Residences Cadde fiyat!

Konum bilgisine göre Boğaz Köprüsü’ne 12 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 341 adet daire bulunuyor. Park Residences Cadde fiyat listesi metrekare birim bazında 4 bin 500 dolar'dan başlıyor.

Kayacity Rezidans daire fiyatları!

Toplam 286 tane dairenin yer aldığı Kayacity Rezidans 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Kayacity Rezidans daire fiyatları ne kadar?

Kayacity Başakşehir ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Kayacity Rezidans 15 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Kayacity Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Celaloğlu Kayacity Residences projesinde 384 bin TL'ye 3+1!

Celaloğlu Kayacity Residences projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 384 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayacity Residences ne zaman teslim Haberi

Kayacity Residences ne zaman teslim

Başakşehir Kayacity Residences projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 236 adet konut yer alıyor. 


Celaloğlu  imzası ile hayata geçirilen Kayacity Residences projesinde yer alan dairelerin alanları 114 metrekareden başlayıp 172 metrekareye kadar yükseliyor. 



Celaloğlu Kayacity Residences projesinin sosyal donatıları arasında fitness salounu, sauna, açık ve kapalı otoparklar, alışveriş ünitesi, buhar odası, çocuk oyun alanları ve açık-kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 



Toplam arsa alanı 15 bin 600 metrekare olarak belirlenen Celaloğlu Kayacity Residences projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin TL'den başlıyor.


Kayacity Residence fiyat listesi;

2 oda 1 salon evlerin fiyatları 311 bin TL'den

3 oda 1 salon evlerin fiyatları 384 bin TL'den

4 oda 1 salon evlerin fiyatları 470 bin...