06 / 05 / 2024

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede aralıklarla etkili olan yağışın ardından kar kalınlıkları Konaklı'da 85 ve Palandöken'de 83 santimetreye ulaştı

Kayak merkezlerinde son durum 12 Nisan!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 220 santimetreyle Uludağ'da, en düşük 10 santimetreyle Hazarbaba'da kayıtlara geçti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Palandöken'de hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken, Konaklı ve Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede etkili olan yağışla birlikte kar kalınlıkları Konaklı Kayak Merkezi'nde 118 santimetreye ulaştı.

Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor!

Kayak ve doğaseverlerin ilgi gösterdiği Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde, yarıyıl tatilinin son günü dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kızakla kayan ve snowboard yapan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Beypazarı'nda kayak keyfi sömestrde canlandı!

Hafta sonunu fırsat bilen Beypazarılılar, kayak yapmanın keyfini çıkardı. Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar Mahallesi 'deki 1655 rakımlı Kirazyanı bölgesine gelen vatandaşlar, hafta sonunu eğlenerek geçirdi.

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi turist akınına uğradı!

Sivas'ta hafta sonu ve yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severler ve vatandaşlar, Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde yoğunluğa neden oldu. Kayak severler, hafta sonu ve sömestir tatilini değerlendirmek için Yıldız Dağı'na akın etti.

Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'e yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Erzurum'daki kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erzurum'daki Palandöken, Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Kartepe'deki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu!

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu!

Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede aralıklarla etkili olan yağışın ardından kar kalınlıkları Konaklı'da 85 ve Palandöken'de 83 santimetreye ulaştı

Kayak merkezlerinde son durum nedir?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetre ile Bursa'daki Uludağ'da, en düşük ise 20 santimetre ile Ankara'daki Elmadağ'da ölçüldü.

Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı!

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor Haberi

Kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor


Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı ile Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.


Bölgede aralıklarla etkili olan yağışın ardından kar kalınlıkları Konaklı'da 85 ve Palandöken'de 83 santimetreye ulaştı. Suni karlama yapılan bazı pistlerde ise kar kalınlığı 1,5 metreyi buldu.


Rusya, Ukrayna, Polonya, İran ve Azerbaycan'dan gelen turistler, Palandöken ve Konaklı'da kayak, snowboard yapmanın, kızak kaymanın keyfini yaşıyor.


Hafta sonununu fırsat bilen ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen vatandaşlar da çocuklarıyla kayak yaptı. Pistleri dolduran turistler, önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de güzel vakit geçirmeye çalıştı.


Pistlerde kayak yapan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Palandöken ve Konaklı'da eşsiz pistlere sahip olduklarını ve kayak için en çok tercih edilen kış turizm merkezleri arasında yer aldığını söyledi.


"Palandöken ve Konaklı sadece Türkiye'nin değil, dünyanın...