06 / 05 / 2024

Kayalar Kimya ürünleri

Kayalar Kimya ürünleri

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Kayalar Kimya ihracatın yıldızları arasında yer aldı!

Endüstriyel mobilya boya ve de vernik sektörünün lider üreticilerinden olan Kayalar Kimya, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihracatın yıldızları arasında yer almayı başardı...

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Kayalar Kimya ürünleri Haberi

Kayalar Kimya ürünleri

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi. Sektörün öncülerinden olan Kayalar Kimya, 38 yıldır sürdürdüğü yenilikçi anlayışı, kaliteye ve yeni teknolojilere önem veren vizyonuyla iç piyasada olduğu kadar dış piyasada da Türk ekonomisine katkısının büyüklüğünü kanıtlamış oldu.


Türkiye ihracatının çatı örgütü olan Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2002 yılından itibaren belirlenen Türkiye’nin ihracat performansı açısından en başarılı şirketleri açıklandı. Türkiye’nin 2013 yılında gerçekleştirdiği ihracatta büyük pay sahibi olan Kayalar Kimya, 60 bin ihracatçı firma arasından en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma arasında yer aldı.


Tüm mobilya boya ve verniklerinde %22’lik pay ile...