03 / 05 / 2024

Kayalar Onka Yapı adres

Kayalar Onka Yapı adres

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya tarafından kuruldu.

Onka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Onka Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Karakaş tarafından kuruldu.

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya tarafından kuruldu.

TOKİ Kastamonu Seydiler 139 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kastamonu’nun Seydiler İlçesi Hacıkayalar Mahallesi’nde inşa edilecek 139 konutun ihalesi yapıldı.

Etimesgut'ta küçük dairelere talep artıyor!

Kayalar Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar, konut projelerine olan ilginin her geçen gün arttığını ilçede yatırım amaçlı alım yapanların uygun fiyatlı 1+1 daireleri tercih ettiğini söyledi.

Royal Arma Yapı İnşaat Otomotiv Elektrik ve Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Arma Yapı İnşaat Otomotiv Elektrik ve Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Bülent Kayalar 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Kayalar Tower satışta!

Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzasıyla Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Ankara Kayalar Tower projesi bugün satışa çıktı.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tokat'ta Kapadokya'yı andıran dilim kayalar keşfedilmeyi bekliyor!

İlçeye bağlı Gökçeli beldesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Dilim Kayalar kayaların aşınmasıyla oluşmuş. Kapadokya'yı andıran Dilim Kayalar, jeolojik yapısı, kanyonları ve doğal güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Doğu Akdeniz'in saklı hazinesi: Adam Kayalar!

Erdemli ilçesinde Şeytan Deresi Vadisi'nin sarp yamaçlarına M.Ö 1. ile M.S. 2. yüzyıl arasında yapıldığı tahmin edilen büyük boyutta insan kabartmalarına sahip "Adam Kayalar", görenleri şaşırtıyor.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar İnşaat'ın 5 gayrimenkulü icradan satışta!

Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü; İkitelli 2 Mahallesi 'nde yer alan 5 gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkuller Kayalar İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim şžirketi adına kayıtlı. Toplamda 5 milyon 465 bin 845 TL'lik gayrimenkullerin ihalesi 3 Mayıs'ta yapılacak

Kayalar Onka Yapı adres Haberi

Kayalar Onka Yapı adres

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya tarafından kuruldu.

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi konusu:
YAPI : A) Yurt içinde ve dışında gerek kamu ve gerekse özel sektöre ait: a) Barajlar, regülatörler, nehir ıslahı, sulama, drenaj, şehir kanalizasyon şebekeleri, limanlar, barınak ve iskeleler, köprüler, alt ve üst geçitler, yol ve demiryolları, tüneller, finikülerler, metrolar, hidrolik ve termik santraller, akaryakıt boru hatları, mekanik tesisler, rafineri tesisleri, havaalanları, su depoları, önemli binalar, ticari, sınai, zirai, turistik,askeri, eğitim, ulaştırma, bayındırlık ve hizmet yapılarının, mesleki işletmelerin idare binaları ile sağlık ve sosyal hizmetlerinde kullandıkları binalar, ticarethane, muayenehane,yazıhane, banka, sigorta, pansiyon, otel, okul, hamam, banyo binaları, tiyatro ve benzeri eğlence binaları, depo,ardiye, kapalı spor sahaları binaları, spor...