18 / 05 / 2024

Kayalar Tower teslimleri

Kayalar Tower teslimleri

Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

İstanbul Tower Levent satılık!

İstanbul Tower Levent projesi Metal Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projedeki ofislerin teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Aze Tower Ümraniye satış ofisi iletişim!

2018 yılında daire teslimleri yapılacak olan Aze Tower projesi Aze Grup imzasıyla yükseliyor. İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen proje tek blok olarak inşa ediliyor...

Aze Tower Ümraniye satış fiyatları!

Aze Tower Ümraniye satış fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Aze Tower Ümraniye'de daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Varyant Tower ön satışta! 268 bin TL'ye!

Bornova Yeşilova'da yükselen Varyant Tower'da fiyatlar 268 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Aralık 2017'de gerçekleşecek.

Aris Grand Tower Esenyurt güncel fiyatlar!

Aris Grand Tower Esenyurt güncel fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Aris Grand Tower projesinde dairelerin teslimleri Haziran 2017'de yapılacak...

Etimesgut Kayalar Tower fiyatları!

Etimesgut Kayalar Tower fiyatları 165 bin liradan başlayarak değişiyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan Kayalar Tower projesinde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Kayalar Tower fiyatları!

Toplam 115 daire ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Kayalar Tower fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Toplam 306 adet konuttan meydana gelen Ankara One Tower projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Ankara Kayalar Tower fiyat listesi!

Toplam 115 daire ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Ankara Kayalar Tower fiyat listesi kapsamında fiyatlar 165 bin liradan başlıyor.

Kayalar Tower teslimleri Haberi

Kayalar Tower teslimleri

Toplam 115 konut ve 23 adet ticari dükkan meydana gelen Kayalar Tower Ankara Etimesgut'ta yükseliyor. Proje Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzası taşıyor. 


Ankara Kayalar Tower Rezidans'ta daireler 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki daireler home office olarak kullanılabiliyor. 


Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?


Ankara Kayalar Tower projesindeki dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede anahtar teslimlerin  Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.


Ankara Kayalar Tower satış ofisi;

Piyade Mahallesi 1857. Sokak. No: 11 Etimesgut/Ankara


Ankara Kayalar Tower iletişim;

Web: http://www.kayalartower.com/

Tel: 0312 245 66 70

Öznur...