13 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde dükkanları

Kayaşehir Anacadde dükkanları

Kayaşehir'in en işlek caddesinde hayata geçirilen Kayaşehir Anacadde, açık artırmayla satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören açık artırmada 63 adet cadde girişli dükkânın, yüzde 80'i bir saatte satıldı .

Kayaşehir Anacadde dükkanları bugün açık artırmayla satışa çıkıyor!

Kayaşehir Anacadde'de yer alan dükkanların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Kayaşehir Anacadde'de alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen dükkanlar bugün açık arttırma ile satışa çıkıyor...

Kayaşehir Anacadde dükkanları! 8 Haziran!

Seyran Şehir Kayaşehir Anacadde dükkanları açık artırma usulüyle 8 Haziran 2014 tarihinde satışa çıkıyor. Açık artırmaya katılmak için son başvuru tarihi 6 Haziran Cuma günü...

Kayaşehir Anacadde dükkanları satışa çıktı!

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi ile İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir' de inşa edilen Kayaşehir Anacadde dükkanları satışa çıktı. Projede fiyatlar 270 bin liradan başlıyor.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayaşehir TOKİ başvuru dönemi 2018!

Kayaşehir TOKİ başvuru dönemi 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 605 dairenin satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu tam liste 2017!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir projesinde dün yapılan kura ile 2+1 daireler sahiplerini buldu. İşte TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu tam liste 2017...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Kayaşehir Anacadde dükkanları Haberi

Kayaşehir Anacadde dükkanları

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve 63 dükkandan oluşan Kayaşehir Anacadde açık artırmayla satışa çıktı. Yoğun ilgi gören açık artırma özellikle bazı dükkanlar için büyük bir rekabete sahne oldu. Toplam 54 milyon lira muhammen bedelli "Anacadde" dükkanlarının yüzde 80'i bir saatte satıldı. Dünyanın en büyük uydu kentlerinden Kayaşehir'in en geniş ve en işlek ana caddesindeki dükkanlar, bölgede devletin temelini attığı ve kısa sürede tamamlanacak dev projelerle cazibe odağı haline geldi. İki yıl önce hayatın başladığı ve 1 milyon nüfus hedefi konulan bölgenin, sekiz ihtisas hastanesine sahip sağlık Kent ve yılda 1,5 milyon yolcu ağırlayacak yeni havalimanı ile çok daha fazla yerleşime muhatap olması bekleniyor.


Cazibe merkezi Başakşehirkonuthaberleri.com


Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi İcra Kurulu...