13 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde iletişim

Kayaşehir Anacadde iletişim

Son başvuruların 6 Haziran 2014 Cuma günü gerçekleşeceği Kayaşehir Anacadde fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 63 dükkandan oluşan projede yüzde 60 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün...

Kayaşehir Anacadde dükkanları satışa çıktı!

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi ile İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir' de inşa edilen Kayaşehir Anacadde dükkanları satışa çıktı. Projede fiyatlar 270 bin liradan başlıyor.

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Kayaşehir Kuzey Yakası iletişim!

Kayaşehir Kuzey Yakası iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri için ön talepler toplanıyor...

Kayaşehir'in projeleri çok kazandıracak!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen ve satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri Kayaşehir’de yerleşim ve yaşama hazır.

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tema Şehir Konya iletişim!

Tema Şehir Konya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasını taşıyan Temaşehir Konya projesi için ön talep toplama süreci başladı...

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim!

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje toplam 220 adet daire yer alıyor. Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Kayaşehir Anacadde iletişim Haberi

Kayaşehir Anacadde iletişim

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir bölgesinde, Makro ve Akyapı Ortaklığı imzasıyla inşa edilen Kayaşehir Anacadde fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi incelemeniz yeterli.


Toplam 63 adet dükkandan meydana gelen Kayaşehir Ana cadde dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan dükkanlar 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında alanlara sahip.


23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükselen Kayaşehir Anacadde fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Son başvuruların 6 Haziran 2014 Cuma günü gerçekleşeceği proje Seyranşehir projesi içerisinde yer alıyor. 


Kayaşehir Ana Cadde ödeme planı kapsamında yüzde 60 peşinat veriliyor. Dükkanların açık artırma usulüyle 8 Haziran 2014 tarihinde satışa sunulduğu projede banka kredili veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim uygulanıyor. 


Kayaşehir Anacadde fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Proje lokasyon olarak; Olimpiyat Stadı...