16 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde ulaşım

Kayaşehir Anacadde ulaşım

Toplam 63 adet dükkanın açık artırma usulü ile satışa sunulduğu Kayaşehir Anacadde ulaşım bilgileri kapsamında adres şu şekilde: Olimpiyat Stadı yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir-İstanbul...

Kayaşehir Anacadde ödeme planı!

Dükkanların 8 Haziran 2014 tarihinde açık artırma usulü ile satışa sunulacağı Kayaşehir Anacadde ödeme planı kapsamında tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor...

Kayaşehir Anacadde dükkanları! 8 Haziran!

Seyran Şehir Kayaşehir Anacadde dükkanları açık artırma usulüyle 8 Haziran 2014 tarihinde satışa çıkıyor. Açık artırmaya katılmak için son başvuru tarihi 6 Haziran Cuma günü...

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Kirazlı-Olimpiyatköy Metrosu Kayaşehir'e uzanacak!

2019'da işletmeye alınması planlanan Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, yapımı devam eden metro hatlarıyla entegre olacak.

Başakşehir-Kayaşehir metrosu 2019'da açılacak!

Onurkent, Sağlıkkent ve Toplukonut Sitelerinden geçerek Kayaşehir'e ulaşacak olan Başakşehir-Kayaşehir metrosu 2019'da açılacak.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Kayaşehir Anacadde ulaşım Haberi

Kayaşehir Anacadde ulaşım

Toplam 63 adet dükkanın satışa sunulduğu Kayaşehir Anacadde ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede satışlar için son başvuru tarihi  Haziran (bugün) olarak belirlendi.


Dükkanlarının satışlarının 9 Haziran Pazar günü açık artırma usulü ile gerçekleşeceği Kayaşehir Anacadde satılık dükkan alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Anacadde ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje, Makro & Akyapı Ortak Girişimi ortaklığıyla yükseliyor. 


Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yükselen Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Kayaşehir Anacadde ödeme planı!


Kayaşehir Anacadde ödeme planı kapsamında peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Kayaşehir Ana Cadde...