01 / 05 / 2024

Kayaşehir proje

Kayaşehir proje

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı nereden geçecek? Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı...

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 140 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Proje kapsamındaki konutlar yüzde 12 peşin, 180 ay vade ile satıldı.

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 2018 sonuçları esas liste!

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 2018 sonuçları esas liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak. Proje kapsamında 605 adet daire bulunuyor.

Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ'den Kayaşehir'e 854 konutluk yeni proje!

İstanbul Kayaşehir'de yeni projeler hayata geçiren TOKİ, yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de 854 adet konuttan oluşacak yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 26 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için son 5 gün!

Kayaşehir'de TOKİ tarafından hayata geçirilen 1.892 konutluk proje kurayla satışa çıkarıldı. Başvuruların kabul edilmeye devam ettiği projede başvurular için son 5 gün.

Kayaşehir proje Haberi

Kayaşehir proje

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. 

Emlak Konut GYO ve TOKİ projeleri ile oluşturulan uydu kente bölgedeki şahıslara ait araziler üzerine yapılan projeler de eklenmeye başladı. 

Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor. 


Kayabaşı, 10 yıl öncesine kadar İstanbul'un uzak köylerinden biriydi. 


1999 yılındaki Marmara Depremi'nin ardından istanbul'da çürük yapılarda yaşayan nüfusu sağlam yapılara taşımak üzere bölgede büyük bir uydu kent planlandı. Bu uydu kentin adı da Kayaşehir oldu. 


Her geçen yıl hızla büyüyen Kayaşehir'de şu anda TOKİ tarafından hayata geçirilen 20 bin konutta yaklaşık 60 bin kişi yaşıyor. Bölgede, TOKÎ'nin yüklenici firmalar aracığıyla inşaatına devam ettiği projeler dışında, inşaatı süren ve proje aşamasında olan Emlak Konut ve TOKİ'nin...