19 / 05 / 2024

Kayaşehir ulaşım hatları

Kayaşehir ulaşım hatları

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan uydukent Kayaşehir, ulaşım projeleriyle cazibe haline geldi. Bölgede bugün Tahincioğlu'ndan Avrupa Konutları'na kadar markalı konut üreticilerinin 11 projesi planlama ve üretim aşamasında.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası!

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Kayaşehir Adım İstanbul'da 20 yıl vade kampanyası!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde yükselen Adım İstanbul projesi, 20 yıla kadar taksit imkanı sunuyor. Kayaşehir Adım İstanbul'da 20 yıl vade kampanyası detayları...

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de teslim ediliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi!

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının başında teslim edilecek olan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite bulunuyor.

Kayaşehir'de konut fiyatları son 2 yılda yüzde 47 arttı!

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan uydukent Kayaşehir, ulaşım projeleriyle cazibe haline geldi. Bölgede bugün Tahincioğlu'ndan Avrupa Konutları'na kadar markalı konut üreticilerinin 11 projesi planlama ve üretim aşamasında.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede teslimler 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Kayaşehir ulaşım hatları Haberi

Kayaşehir ulaşım hatları

Megaşehir İstanbul'un kuzey batı yönündeki yeni gelişim aksı olan Kayaşehir, hızla büyüyor. Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği bölgede Tahincioğlu'ndan Avrupa Konutları'na kadar markalı konut üreticilerinin bölgede 11 konut projesi planlama ve üretim aşamasında. Ulaşım projeleriyle yıldızı parlayan ve arsa stoku ile dikkat çeken bölgede tüm markalı konut üreticileri de proje geliştirmek üzere yer arayışında. 




ÖMER FARUK ÇELİK ÇELİK (KONUT ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ (KONUTDER) BAŞKANI 
"Herkes yer bakıyor" 


"Avrupa Yakası'nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak."


Şirketi EYG ile bölgede Evvel İstanbul ve Adım İstanbul projelerini geliştiren Konut Üreticileri Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, bölgede tüm markalı...