05 / 05 / 2024

kaybettiğim su faturamı nasıl öderim

kaybettiğim su faturamı nasıl öderim

Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden, PTT'den ödenebiliyor. Peki, henüz ödemediğiniz su faturasını kaybettiğinizi düşünelim. Bu durumda, su faturasını kaybettim nasıl öderim diyorsanız işte yanıtı..

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Binance CEO'su zor durumda! Zarar gittikçe büyüyor

Kripto serveti 100 milyar dolara ulaşan Binance CEO'su'nun servetinin 10 milyar dolara kadar çekildiği ve kriz nedeniyle 86 milyar dolar kaybettiği ortaya çıktı.

İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı! AFAD bölgeye gitti valilik açıklama yaptı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı. Bölgedeki yerleşim yerleri su altında kaldı. Kırklareli Valiliği olaya hemen müdahale edildiğini açıkladı. İşte taşan barajla ilgili son dakika gelişmesi...

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki iş kazası meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri inşaatında bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya ve Artvin'deki iş güvenliği denetimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

Koski'den su yatırımında altın yıl!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarla su sıkıntısı yaşayan yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdi.

Yeşim Tekstil, Under Armour için 2 fabrika kuracak!

Yeşim Tekstil’in CEO’su Şenol Şankaya, “Doğuş Grubu’nun Türkiye’ye getirdiği Under Armour da üretim için bizimle anlaştı. Biz de Under Armour için bir ya da 2 fabrika kuracağız” dedi.

Ilısu Barajı yapımından etkilenenlerin borçlandırılmaları hakkında karar değişikliği!

Ilısu Barajı ve HES Projesinin yapımından etkilenen ailelerin yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslarda değişiklik yapılmasına dair karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Dereuzunyer ve Derebebekler'e yeni yerleşim alanı!

İzmir Ödemiş ilçesi, Dereuzunyer ve Derebebekler mahalleleri halkının, mezkur yerleşim yerlerinin Rahmanlar İçme Suyu Barajı Su Toplama Havzası'nda kalması nedeniyle nakli ve yerleştirilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Terrace Su Sefaköy iletişim!

Terrace Su Sefaköy iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Su Evleri için ön talep toplanıyor. Projede 160 daire olacak...

İSU, İzmit ve Başiskele’de su depoları inşa ediyor!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor.

kaybettiğim su faturamı nasıl öderim Haberi

kaybettiğim su faturamı nasıl öderim

Su faturasını kaybettim nasıl öderim?

Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden, PTT'den ve anlaşmalı bankaların otomatik ödeme talimatı, internet tahsilatı ve vezne tahsilatı seçenekleri ile yatırılabiliyor.


Peki, henüz ödemediğiniz su faturasını kaybettiğinizi düşünelim. Bu durumda, su faturasını kaybettim nasıl öderim diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Su faturasının kaybedilmesi, herhangi bir kayıp olarak nitelendirilmiyor. Eski bir fatura ile veya gerekli olan bilgiler ile (adres ve abone kimlik bilgileri) dönem faturası görevliler tarafından sistem üzerinden bulunabiliyor.


Su faturası anlaşmalı bankalar:

Garanti Bankası

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet tahsilatı

Türkiye iş bankası

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Yapıkredi

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Akbank

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Halkbank

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Vakıfbank

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Finansbank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, Otomatik Ödeme Talimatı


ING Bank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, 


Citibank 

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Denizbank

Otomatik...