21 / 05 / 2024

kayhan yapı

kayhan yapı

Kayhan Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Nagahan Kayhan tarafından kuruldu...

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Kayhan tarafından kuruldu.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Yapı ruhsatını alamadı, Bodrum Belediye Başkanı ve diğer yetkililerden şikayetçi oldu!

Peksimet Mahallesi Kadıkalesi mevkisinde dubleks mesken tapulu 350 metrekare bağımsız bölüme yapı ruhsatı almak isteyen iş insanı Serdar Kayhan, başvurusuna olumsuz cevap aldı. Aynı ada ve parsel üzerinde 3 ayrı yapı ruhsatı düzenlendiğini belirleyen Kayhan, şikayetçi oldu...

Teknobeton Yapı Limited Şirketi kuruldu!    

Teknobeton Yapı Limited Şirketi Beyoğlu'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kayhan tarafından kuruldu. 

Bursa Osmangazi'deki tarihi yapı restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Kayhan Mahallesi’nde, 20’nci yüzyıl başlarından kalma sivil mimarlık örneği yapıyı aslına uygun şekilde yeniden inşa ederek, hizmete açtı.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

Bursa Kayhan'daki tarihi yapı yeniden inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski yerleşim yerlerinden Kayhan Mahallesi’nde, 20’inci yüzyıl başlarından kalma sivil mimarlık örneği yapıyı aslına uygun şekilde yeniden inşa ediyor.

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Kayer Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayer Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kayhan Çetin ve Ertuğrul Çetin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Turkuaze Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaze Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayhan Derdiyok tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi'nde kuruldu.

Tugra Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tugra Yapı Anonim Şirketi, Esman Kayhan Demir, Süleyman İlhan Demir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Maltepe, Ofisim İstanbul İş Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

kayhan yapı Haberi

kayhan yapı

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Halkçı Sokak NO:27 Kat:5 adresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nagahan Kayhan tarafından...