30 / 04 / 2024

Kayı Holding otelleri

Kayı Holding otelleri

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Rönesans Holding, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Rönesans Holding, 2018 yılına ilişkin mali kayıtlarının denetlenmesi için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Sümer Holding'in Kayseri'deki arazisinin imar planı onaylandı!

Sümer Holding adına kayıtlı Kayseri ili Kocasinen ilçesi Sümer Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Kayı İnşaat Cezayir'deki Constantine Otel'i tamamladı!

Faaliyet gösterdiği birçok sektördeki yatırımlarıyla uluslararası pazarlarda büyümesini sürdüren Kayı Holding, Cezayir'de hayata geçirdiği Constantine Otel'i tamamladı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Kayı İnşaat Cezayir'deki otel projesini tamamlandı!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan; müteahhitlik, enerji, gayrimenkul geliştirme, yatırım ve sağlık sektörlerindeki projeleriyle fark yaratan Kayı Holding, yurt dışındaki projeler yapmayı sürdürüyor. 

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Doğuş GYO'dan 11.7 milyon TL, Doğuş Holding'e aktarıldı!

Doğuş GYO'nun Kısmi Bölünme İşlemi neticesinde, tahsisli sermaye arttırım karşılığı 11 milyon 792 bin 176 TL nominal değerde pay Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde oluşturulmuş olup Doğuş Holding A.Ş. hesabına aktarıldı.

Kayı Holding otelleri Haberi

Kayı Holding otelleri

İnşaat sektöründe dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, projeleriyle ödüller kazanmaya devam ediyor. Şirket, yurt dışındaki önemli yatırım merkezleri arasında yer alan Rusya’da tamamladığı otel projeleriyle iki ödüle birden layık görülerek, önemli bir başarıya imza attı.
 


"Kayı kalitesini her projemize taşımaya devam edeceğiz"

Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı İnşaat olarak Türkiye’deki uzun yıllara dayanan deneyimimizi yurt dışına taşıyarak, birçok alanda vizyoner ve yenilikçi projeler hayata geçiriyoruz. Şirketimiz için önemli bir yatırım merkezi olan Rusya’da 2015 yılında hizmete giren Novotel ve Ibis otelleri de Kayı kalitesiyle ülkenin önde gelen iki ödülünü almaya hak kazandı. Kayı Holding olarak önümüzdeki dönemde Kayı kalitesini her projemize taşıyarak, ödül kazanan projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz,”...