02 / 05 / 2024

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Twins Kartal projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Proje 23 ve 25 katlı olmak üzere 2 blok halinde yükseliyor.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Kaçmazer tarafından kuruldu.

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk     Han tarafından kuruldu. 

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Atmaca tarafından kuruldu. 

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nebiye Karakaş tarafından kuruldu.

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Han tarafından kuruldu.

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı Haberi

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı



Cordella Twins Kartal projesi daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 bahçe katı ve dubleks şeklinde tasarlandı. 203 konutun yer aldığı projede Migros'un da içinde olduğu 3 ticari ünite yer alıyor.


Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Cordella Twins Kartal projesi 7 bin metrekare alan üzerinde İstanbul  Kartal'da inşa ediliyor. 





Çift blok halinde 23 katlı ve 25 katlı olarak inşa edilen proje Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Cordella Twins Kartal projesi fiyatlar!

1+1 konutlar 239 bin TL'den 

2+1 konutlar 419 bin TL'den   

3+1 konutlar 599 bin TL'den  başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor.



Cordella Twins Kartal projesi ödeme seçenekleri:

-24 ay 0 faiz, yüzde 20'ye varan lansman indirimi,

- Peşin ödeme yapıldığında yüzde 8 indirim ve yüzde 1 KDV uygulaması mevcut.


Cordella...