07 / 05 / 2024

kayseir boydak ailesi vergi rekortmeni

kayseir boydak ailesi vergi rekortmeni

Kayseri' de vergi rekortmenleri açıklandı. Listenin ilk 6 sırasında Boydak Ailesi yer alırken, 7. sırada Mustafa Sezen var. Diğer üç isim de İlgü Ailesi' nden...

Ağrı'daki Kan ailesi yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor!

Ağrı'da mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı evde zor şartlarda yaşayan 3 kişilik Kan ailesi, evlerinin, devletin ve hayırseverlerin desteğiyle büyütülüp onarılmasıyla birlikte sıcak yuvaya kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Obama ve ailesi ev satın aldı!

Amerika'nın 44. Başkanı Barack Obama ve ailesi Massachusetts’in Martha’s Vineyard bölgesinden 11.75 milyon dolara yeni bir ev aldı...

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Gürel Ailesi'nin Şişli projesindeki konut sayısı değişti!

Gürel Ailesi'nin İstanbul Şişli'deki arsalarında inşa edecekleri projedeki konut sayısı değişti.

Garipoğlu Ailesi’nin evleri icradan satılacak!

Münevver Karabulut cinayeti nedeniyle 1.2 milyon TL tazminat cezası alan Garipoğlu Ailesi’nin 20 yıl önce sözleşmeyle satıp tapularını vermediği evleri icradan satışa sunulacak.

Sabancı Ailesi'nden Atlı Köşk davası açıklaması!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın pay istediği Atlı Köşk davasında sona gelindiği iddia edilmişti. Sabancı Ailesi'nin avukatı Burcu Sırataş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sabancı ailesi Malta vatandaşı oldu mu?

2019 yılının bombası elbette Suzan Sabancı ve ailesinin Malta vatandaşı olduğu iddiasıydı. Sabancı ailesi bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Yani evet ya da hayır diye bir açıklama gelmedi...

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Şehit Ahmet Budak'ın ailesi için yaptırılan ev teslim edildi!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

Gürel Ailesi yeni şirket kurdu!

Giresun Görele eşrafından fındık tüccarı rahmetli Nihat Gürel'in ailesi yeni şirket kurdu. 90 bin TL sermaye bedeline sahip yeni şirketin adı ise Gürel Fındık Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi.

kayseir boydak ailesi vergi rekortmeni Haberi

kayseir boydak ailesi vergi rekortmeni


Kayseri’de 2013 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi  beyanlarına ilişkin olarak Mart 2014 ayında 43 bin 773 mükellef tarafından yıllık gelir vergisi  beyannamesi verildi. Verilen yıllık gelir vergisi beyannameleri ile 514 milyon 205 bin 265 TL matrah beyan edilip ve bu tutar üzerinden 130 milyon 236 bin 599 TL  gelir vergisi tahakkuk ettirildi. Kayseri'de 2013 yılı vergilendirme dönemi için yıllık gelir vergisi beyannamesi ile bir önceki döneme göre beyan edilen matrah toplamında yüzde 18.5 oranında, tahakkuk eden gelir vergisi toplamında ise  yüzde 22 oranında artış  meydana geldi.


Açıklanan listede ilk 10 sıralamasında 6 isim Boydak ailesinden olurken 3 isimde İlgü ailesinden. İlin gelir vergi rekortmenlerinde ilk 10 isim şu şekilde; Mustafa Boydak, Bekir Boydak, Yusuf Boydak, Memduh Boydak, Şükrü Boydak,...