04 / 05 / 2024

kayseri 2015 kira fiyatları

kayseri 2015 kira fiyatları

Kayseri Emlakçılar Odası Başkan Selim Atasoy, kentte konut satış ve kira fiyatlarında yüzde 30 artış yaşandığını söyledi. Atasoy, piyasanın durgun olmasına rağmen artışa ise anlam veremediklerini belirtti.

Ata GYO'nun Kayseri projesinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ata GYO'nun yeni düzenlenen kira sözleşmesi ile alış ve satış işlemi bulunmamakta olup, Kayseri/Talas Projesinde Tab Gıda San. Tic. A.Ş.'nin kiracısı olduğu 1 adet bağımsız bölüm faaliyete başlanmadan kira sözleşmesi feshedildi. 

Kayseri'de kira kavgası! 1 yaralı!

Kayseri’de erkek kuaförü İsmail Erciyes, kira borcunu ödemesini isteyen dükkan sahibi Osman Aydoğdu'yu çıkan tartışmada bıçakladı. Osman Aydoğdu yaralandı. 

Aralık 2015 kira artışı nasıl yapılır?

Kira artışı hesaplamalarında, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranlarından ÜFE kullanılıyor. Peki, kira artışı hesabında hangi oranlar kullanılır? Aralık 2015 kira artışı nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Ekim 2015 kira artış oranı açıklandı!

Taşınmaz mal kiralamalarında tarafların yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmaları, bir önceki kira yılında üretici fiyat endeksindeki artış oranını geçmemek koşuluyla geçerli oluyor.

Ekim 2015 kira artış oranı!

Kira süresinin dolması ve yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Peki Ekim 2015 kira artış oranı nedir? Ekim 2015 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

Ekim 2015 kira artış hesaplama örneği!

Kira hesaplarında kullanılan kira zam oranları TÜİK tarafından her ay açıklanıyor. Ekim ayı enflasyon oranları dün açıklandı. İşte, Ekim 2015 kira artış hesaplama örneği!

Kayseri'de kira fiyatları ne kadar?

Gayrimenkul satış ve kira bedellerinin bir dönem Alman markı olarak istendiği Kayseri'de şimdilerde talepler Euro cinsinden oluyor. Ev için istenilen kira miktarları yıllık 2 bin ila 4 bin Euro arasında değişiyor.

2015 kira zamları ne kadar?

Genellikle senelik olarak yapılan kira sözleşmeleri, sürenin dolması halinde yenilenmiş oluyor. Yenilenen kira döneminde kiraya zam yapılıyor. Peki, 2015 kira zamları ne kadar?

2015 kira artış oranları!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, yenilenen kira döneminde uygulanacak kira bedeli belirlendi. Peki, Haziran ayında kiralar ne kadar artacak? İşte, 2015 kira artış oranları!

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında yapılan anlaşma, kira kontratında belirtilerek taraflar arasında imzalanıyor. Mesken ve işyeri kiralamalarında yapılan sözleşmeler farklılık gösterebiliyor. İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2015...

Kira kontratı avukatlık ücreti 2015!

Kira kontratı kimi zaman bir avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Bu hizmetten dolayı avukata belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki, kira kontratı avukatlık ücreti 2015 ne kadar?

Kira kontratı artış oranı 2015!

Yıllık kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor.Meskenlerde enflasyon oranlarına göre zam yapılıyor. Peki, işyeri kira kontratı artış oranı 2015 nedir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı süresi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımları için Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzu bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman verilir? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı süresi 2015...

kayseri 2015 kira fiyatları Haberi

kayseri 2015 kira fiyatları

Kayseri Emlakçılar Odası Başkan Selim Atasoy, kentte konut satış ve kira fiyatlarında yüzde 30 artış yaşandığını söyledi. Atasoy, piyasanın durgun olmasına rağmen artışa ise anlam veremediklerini belirterek, artışların döviz kurlarındaki hareketlenmeden de kaynaklanabileceğini dile getirdi.


Vatandaşlar, son günlerde konut ve kira fiyatlarının artmasından dert yanıyor. Atasoy, yaptığı değerlendirmede, kira ve konut fiyatlarında yüzde 30'luk bir artış yaşandığını bildirdi. 400 liraya kiraya verilen bir evin 500 liradan tutulduğunu belirten Atasoy, fiyatların artmasına anlam veremediklerini söyledi. Atasoy, şöyle konuştu: "Arz- talep dengesizliği var. Konut çok ama talep çok az. Ama fiyatları hiç durmadan artıyor. Şu anda yüzde 30 civarında konut fiyatları arttı. Kira ücretleri de bir o kadar yükseldi. Lüks konutlarda kiralar döviz üzerinden yapılınca kira fiyatları daha fazla yükseliyor. Normal bir...