04 / 05 / 2024

kayseri argıncık kentsel dönüşüm

kayseri argıncık kentsel dönüşüm

Alsancak Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet eden, istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık'ın genelinde bir yenilenme bir dönüşüm yapacağız. " dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi, Kayseri Büyükşehir gündeminde!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesi daha hayata geçiriyor.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Mustafa Çelik: Kayseri'de çarpık kentleşmeye izin vermeyeceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ''Kenti bu vizyon doğrultusunda planlayarak dizayn edeceğiz. Yani, hizmet dönemini yeni imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarına odaklanarak başlatıyoruz. ''dedi.

Mersin Kadıncık 1 ve 2 HES projeleri özelleştirildi!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Kadıncık 1 ve Kadıncık 2 hidroelektrik santrallerinin (HES) işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin nihai kararı onayladı.

Kocasinan Argıncık'a dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık Mahallesi’ni hiç bir zaman unutmadıklarını belirterek “Argıncıkta Kentsel Dönüşümü Alsancak Mahallesi’nden başlatacağız" dedi

Mcmill Mine Çiçek Mimarlık Kentsel Tasarım Planlama Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcmill Mine Çiçek Mimarlık Kentsel Tasarım Planlama Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mine Çiçek tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Güngören, A.N.Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Sarpıncık RES Projesi'nde inşaat başladı!

ÇALIK Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim Ltd. Şti. Sarpıncık RES Projesi'nin inşaat çalışmalarına başlandı. Büyük iş makinalarıyla girilen, zeytinliklerin de bulunduğu Kızılcadağ mevkiinde inşaat hızla devam ediyor.

Sarpıncık RES Projesi'ne ikinci kez ÇED onayı çıktı!

İzmir Karaburun'da daha önce "çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu" kararı iptal edilen Çalık Holdinge ait Sarpıncık RES Projesine Bakanlık ikinci kez "ÇED olumlu" belgesi verdi.

kayseri argıncık kentsel dönüşüm Haberi

kayseri argıncık kentsel dönüşüm

Alsancak Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet eden, istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, " Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Alsancak Mahallesi'nde Kocasinan Belediyesi'nin uygulama yapacağı alanı Kentsel Dönüşüm Bölgesi ilan etti. Argıncık'ın genelinde bir yenilenme bir dönüşüm yapacağız. Ama bu bir günde ya da 2 günde olacak bir iş değil. Planlanmasının da uygulanmasının da zamana ihtiyacı var. Ayakları yere basar bir iş yapmamız lazım. Arkamızı döndüğümüzde bir müddet geçtikten sonra isabetli bir iş yapılmış deyip hem sizlerin hem de bizden sonra gelecek nesillerin duasını alacak bir iş yapmak lazım. Buraya başlayalım, hemen yıkalım evler dikilsin kentsel dönüşüm yapılsın demek işin kolay tarafıdır" dedi. 


İşin yapılması gereken tarafının teknik gerekçeleri yerine getirerek, vatandaşın beklentilerini de belirleyerek çalışmak olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar,...