18 / 05 / 2024

Kayseri Belsin Hastane raylı sistem hattı son durum

Kayseri Belsin Hastane raylı sistem hattı son durum

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı...

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Kayseri'ye raylı sistem müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin onaylandığını duyurdu. 

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Develi’de yapımı devam eden 150 yataklı hastane inşaatının yüzde 85 oranında tamamlandığını açıkladı.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim ayında atılacak. 75 yataklı yeni hastane binasının ihalesi yapıldı.

Kayseri Büyükşehir 58 dükkanı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak 2018 tarihinde iki önemli ihale yapacak. Bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri ve yine hastane karşısında bulunan konut ve konut+ticaret alanı arsaları ihale ile satışa çıkacak.

Kayseri'ye yeni hastane müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem-Beyazşehir-TOKİ bölgesinde hayata geçirilecek olan hastane için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Kayseri Şehir Hastanesi Aralık'ta açılacak!

Yaklaşık 5 yıldır inşaat çalışmaları devam eden Kayseri Şehir Hastanesi’nin Aralık ayında açılması planlanıyor. Hastane inşaatının yüzde 94'ü tamamlandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Kayseri Belsin-Hastane raylı sistem hattı geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı...

Kayseri Belsin Kütüphanesi yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yenilenerek kapasitesi üç katına çıkarılan Belsin Kütüphanesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, kütüphanenin bu ay sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Kayseri Bünyan'a hastane müjdesi!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "İlçemizi bölgesinde bir sağlık üssü haline getirecek yeni bir hastane için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Kayseri Belsin Hastane raylı sistem hattı son durum Haberi

Kayseri Belsin Hastane raylı sistem hattı son durum


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi ilgilendiren tüm konularla ilgili bir sunum yaptı ve bu sunumla birlikte tüm projeler tek tek ele alındı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan verimli ve başarılı bir toplantı yapıldığını açıkladı.

Bir dizi programa katılmak üzere ilimize gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarete Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı. Ziyarete ayrıca Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve oda başkanları ile bürokratlar da iştirak etti.

Ziyarette Kayseri ile ilgili bilgi veren Başkan Mustafa...