04 / 05 / 2024

Kayseri Bünyan konutları

Kayseri Bünyan konutları

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kayseri Büyükşehir'den satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satışa sunacak.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan toplam 16 adet arsa 12 milyon 481 bin 838 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 13 Şubat 2019 olarak açıklandı.

Kayseri Büyükşehir'den 43 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 14 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsaları ihale ile satılıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için cazip arsaları satışa çıkarmaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 23 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan ihaleyle Şeker Mahallesi'ndeki 14 adet arsa satışa sunucak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erkilet Mahallesi’nde iki ayrı akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa çıkarıyor.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri Büyükşehir'den 30 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 2 Ocak'ta gerçekleşti...

Kayseri Bünyan konutları Haberi

Kayseri Bünyan konutları

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçede yapılacak olan 216 adet TOKİ konutu için üstlenici firma tarafından şantiyesi kurularak temel açma çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Bünyan’ımıza yapılacak yeni TOKİ konutları için belediye olarak yer teslimini daha önce gerçekleştirmiştik. Süreçle ilgili talep toplama ve başvuruları almıştık. TOKİ konutları için üstlenici firma tarafından temel açma çalışmaları başladı. İnşallah hemen ardından da toplu konut yapımına başlanacak. İlçemiz adına sevindirici bir haber. Rabbim İnşallah daha güzel haberler vermeyi nasip etsin. Hemşehrilerimizin gözü aydın" dedi. Konutların yatay zeminde tasarlandığını belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu, “Yapılacak yeni konutlar yükseklikleri zemin+4 olan konutların 96’sı 2+1 ve 120’ı ise 3+1 planında inşa edilecek. Bünyan’da yapılacak yeni konutlar için yatay mimaride tasarlanan projede, modern mimari anlayış hâkim...