21 / 05 / 2024

Kayseri Develi terminal yapımı

Kayseri Develi terminal yapımı

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Develi ilçesinin ihtiyaç duyduğu yeni terminal için ihale yapıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Belediyeden resmen Temmuz 2023 fırsatı geldi! Tam 24 arsa satacak! 

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 24 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Develi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Develi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Develi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Kayseri Develi'de zemin etüt çalışmaları başladı.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri'de inşaatı bitmeyen hastaneye tepki!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP’li, Kayseri'nin Develi ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen fakat inşası bir türlü tamamlanamayan Develi Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Develi'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Develi Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Kayseri ili, Develi ilçesi, Epçe Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon TL'ye satıyor...

Kayseri Develi terminal yapımı Haberi

Kayseri Develi terminal yapımı

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Develi ilçesinin ihtiyaç duyduğu yeni terminal için ihale yapıldı.


Develi ilçesinde bulunan ve ilçe merkezinde kaldığı için ihtiyaca cevap veremez duruma gelen ilçe terminali Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Develi ilçesine yeni otobüs terminali ile muhtelif işlerin yapımı için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 111 bin TL olan ihaleye altı firma katıldı.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Dinçer Dinç: 890 bin TL

Birdal İnşaat: 900 bin TL

Yusufoğlu Mühendislik: 951 bin TL

Fahri Taban İnşaat: 974 bin TL

Mustafa Dadaloğlu: 1 milyon 072 bin TL

MHF Mimarlık-Mühendislik: 1 milyon 101 bin TL

İhale, komisyon tarafından tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.


Kayseri Büyükşehir...