04 / 05 / 2024

kayseri e-dönüşüm uygulaması

kayseri e-dönüşüm uygulaması

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı! Nasıl bir kentsel dönüşüm uygulaması sorunları çözer?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili bir paylaşım yaptı ve "Nasıl bir kentsel dönüşüm uygulaması sorunları çözer?" sorusunu yöneltti. İşte vatandaşların yanıtları...

Kayseri'de Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu!

Kayseri'de 16 ilçe belediyesinin katılımı ile  Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

kayseri e-dönüşüm uygulaması Haberi

kayseri e-dönüşüm uygulaması

Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı (ESHS) E-Tuğra, Kayseri’de de faaliyet göstermeye başladı. BTK’nın ESHS  olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. , Kayseri’de  iş dünyasının, akademisyenlerin, meslek odalarının ve STK’ların  e-dönüşüm süreçlerini e-imza,  zaman damgası, SSL güvenlik sertifikası ürünleriyle kolaylaştıracak ve hızlandıracak. 


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.  E-Tuğra Kayseri şubesi büyük ölçekli şirketlere, küçük ve orta ölçekli firmalara, finans kurumlarına, akademisyenlere, meslek odalarına ve STK’lara  e-devlet uygulamalarında kullanılan elektronik imza, zaman damgası,  SSL sertifikası, e-Dost uzaktan yardım ve eğitim seti ile e-imza entegrasyonu ve kütüphaneleri satışını gerçekleştirecek.


E-Tuğra Kayseri Şubesi’ne e-imza için başvuracak ihtiyaç sahiplerine; E-Tuğra elemanları tarafından yarım...