30 / 04 / 2024

kayseri emekli toki kurası nerede

kayseri emekli toki kurası nerede

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi bugün saat: 10.00’ dan itibaren yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Kayseri Melikgazi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'nin Kayseri'de emekli projesi olup olmadığı mecliste!

TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap projesinde yer alan 118 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kayseri Develi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Develi'de en düşük konut bedeli 113 bin 257 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Kayseri İncesu TOKİ 4. Etap'ta çalışmalar sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Saraycık 4. Etap, İncesu Aksubağları 4. Etap ve İncesu Örenşehir 4. Etap projesindeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. 

kayseri emekli toki kurası nerede Haberi

kayseri emekli toki kurası nerede

Taksitlerin daire teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede yüzde 12 peşinde kalanı 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinde kalanı 240 ay vadelendiriyor.


Kurada asil hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 11 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alacak.


TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi bugün saat: 10.00’ da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Büyük Salonu’nda gerçekleşecek.  



Satış duyurusu için tıklayın


Başvuru katılım listesi için