26 / 05 / 2024

kayseri esnaf toki

kayseri esnaf toki

Her yıl Türkiye'nin dört bir yanında binlerce dar gelirli aile ve emekliyi ev sahibi yapan TOKİ, esnafa yönelik projelerine hız verdi. Hedef konutsuz ve dükkansız esnaf bırakmamak.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

TOKİ'den Kayseri'ye 285 yeni konut!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri Melikgazi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap projesinde yer alan 118 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kayseri Develi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Develi'de en düşük konut bedeli 113 bin 257 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri İncesu TOKİ 4. Etap'ta çalışmalar sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Saraycık 4. Etap, İncesu Aksubağları 4. Etap ve İncesu Örenşehir 4. Etap projesindeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. 

Kayseri Melikgazi TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Melikgazi'de hayata geçirdiği 3 projenin kura çekilişi gerçekleşti.

Kayseri Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017!

Kayseri  Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Kayseri  Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri projesindeki 834 konutun sahipleri belirlendi!

Kayseri'de Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve  TOKİ  ortaklığıyla inşa edilen 834 konut için kuralar çekildi. 

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu!

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 129 daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişiyle yapılıyor. 

kayseri esnaf toki Haberi

kayseri esnaf toki


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), her geçen gün projelerine bir yenisini daha ekliyor. Konut sahibi olamayan dar gelirli aileler ve emeklilere yönelik konut projeleri üzerinde çalışan TOKİ, esnaf ve sanatkarın yüzünü güldürecek adımlar atmaya başladı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ'nin esnafı kira öder  gibi imkanlarla ev sahibi yapacağı söylerken,  esnafın gelenceğini garanti altına alınacağı kaydetti ve şöyle devam etti:  


Sıra çıraklarda 


"Evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafımıza TOKİ ev yapacak. Esnafımız kira öder gibi ucuz taksitlerle bulunduğu ilde evini alacak. Böylece esnafın geleceğini garanti altına alacağız. Esnaf dükkanının üstünde oturacak. Esnaf ve sanatkarımız başvurularını, TESK'in internet sayfasından ve tüm illerimizde Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliklerimizden yapabilecekler.Bir sonraki...