29 / 07 / 2024

kayseri il sağlık müdürlüğü nerede

kayseri il sağlık müdürlüğü nerede

Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem Cumhuriyet Mahallesi' nde yer alan İldem Belediye Sosyal Tesisleri' nin ikinci katını Sağlık Müdürlüğü' ne tahsis ettiklerini söyledi...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

kayseri il sağlık müdürlüğü nerede Haberi

kayseri il sağlık müdürlüğü nerede


Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Belediye Sosyal Tesisleri'nin ikinci katını Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ettiklerini söyledi. 


İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan sosyal tesislerde Mel-Mek kurslarının verildiğini ancak bu yerin belediye hizmetleri için yeterli olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “İldem Cumhuriyet Mahallesi bölge halkının sağlık hizmeti alabileceği bir tesis yoktu. Tüm toplantılarda en büyük ve önemli talepleri sağlık hizmetleri alabilecekleri bir yer istiyorlardı. Belediye olarak bu talebe duyarsız kalamazdık. Çünkü Melikgazi Belediyesi olarak halk ve çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. En son Mimsin bölgesindeki zabıta hizmet binası 112 Acil servisine tahsis ettik. Şimdi de İLDEM Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Melikgazi Belediyesi Sosyal Tesisini İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Bundan böyle bu bina bölge halkının sağlık ihtiyacını...