15 / 05 / 2024

kayseri ildem belediye sosyal tesisleri il sağlık müdürlüğü

kayseri ildem belediye sosyal tesisleri il sağlık müdürlüğü

Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem Cumhuriyet Mahallesi' nde yer alan İldem Belediye Sosyal Tesisleri' nin ikinci katını Sağlık Müdürlüğü' ne tahsis ettiklerini söyledi...

O ilde 10 taksitle 16 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yer alan 16 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Kayseri Kocasinan'da 21 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa sundu.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Melikgazi Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Hunat Mahallesi'nde bulunan iş yeri ve müştemilatlarını 10 yıllığına 8 milyon 250 bin TL'ye kiraya çıkarıyor. İşin ihale günü 7 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Kayseri'de 16.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri İli, Kocasinan ilçesi, Yavuz Mahallesi'nde 16 milyon 356 bin 316 bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 14 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 17.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kocasinan'ı kentsel dönüşümle yenilediklerini söyleyen Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan'ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm bizim için en önemli çalışmalardan birisidir'' dedi.

Kayseri'de 12.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kayseri Kocasinan'da 11.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 4 gayrimenkulü 11 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

kayseri ildem belediye sosyal tesisleri il sağlık müdürlüğü Haberi

kayseri ildem belediye sosyal tesisleri il sağlık müdürlüğü


Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Belediye Sosyal Tesisleri'nin ikinci katını Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ettiklerini söyledi. 


İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan sosyal tesislerde Mel-Mek kurslarının verildiğini ancak bu yerin belediye hizmetleri için yeterli olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “İldem Cumhuriyet Mahallesi bölge halkının sağlık hizmeti alabileceği bir tesis yoktu. Tüm toplantılarda en büyük ve önemli talepleri sağlık hizmetleri alabilecekleri bir yer istiyorlardı. Belediye olarak bu talebe duyarsız kalamazdık. Çünkü Melikgazi Belediyesi olarak halk ve çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. En son Mimsin bölgesindeki zabıta hizmet binası 112 Acil servisine tahsis ettik. Şimdi de İLDEM Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Melikgazi Belediyesi Sosyal Tesisini İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Bundan böyle bu bina bölge halkının sağlık ihtiyacını...