02 / 05 / 2024

Kayseri Kalesi Projesinde sona yaklaşıldı

Kayseri Kalesi Projesinde sona yaklaşıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında çalışmalarına başlanılan ’Kale İçi Kültür Merkezi’ projesinde çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! Bu ilçede yaşayan dar gelirliler acil bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinin ihalesi 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri 2023 projesinde son dakika! O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinde son dakika... O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi. Tam 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde son dakika... 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu... Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Ucuz konut bekleyen Kayserililer hemen bakın! Melikgazi'deki bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Melikgazi projesinde yer alan 18 adet konut satışa çıkmıştı. İşte detaylar...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! O ilçeye 435 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 435 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Kalesi Projesinde sona yaklaşıldı Haberi

Kayseri Kalesi Projesinde sona yaklaşıldı

2013 yılında başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren peyzaj mimarı Ahmet Moda, "Şuan imalatımız sonlandırma aşamasında. Artık son düzlüğe girdik. Son bir açık hava müzemiz var. Açık hava müzesinin bitiminde zaten peyzaj alanında bir sıkıntımız yok. Orayı artık teslim edeceğiz. Alt kısımlarda yapılan imalat yüzde 98’lerde bulunuyor. Artık son rötuşları yapıyoruz. Son kontrolleri yaptıktan sonra inşallah bitireceğiz. Bulunan alanın alt kısmı arkeoloji müzesi olacak. Dışarıda sanatçılar sokağı, açık hava müzesi ve kafeteryamızın olduğu bir alan oluşturduk" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcüman ise, “Şuanda içerisinde bulunduğumu Kayseri kalesi gerçekten dünyada eşine az rastlanır mekanlardan birisi. Çünkü bildiğiniz gibi kaleler genellikle tepelere yapılır ve savunma amaçlıdırlar fakat Roma döneminden beri Kayseri iç kalesi Kayseri gibi düzlük bir...