04 / 05 / 2024

Kayseri Karakaya TOKİ evleri

Kayseri Karakaya TOKİ evleri

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesi'nde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Karakayalılara yeni müjdelerde veren Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Tek katlı bahçeli TOKİ evleri yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017!

Kayseri  Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Kayseri  Mimarsinan TOKİ kura sonuçları kazananları 13 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu!

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 129 daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişiyle yapılıyor. 

TOKİ Mimarsinan Alt Gelir Grubu sözleşme tarihleri!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir sözleşme dönemi!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir Grubu sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 346 adet konut yer alıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir kura sonucu 2+1!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. Kayseri Mimarsinan TOKİ Alt Gelir kura sonucu 2+1 isim tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonuçları liste!

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonuçları liste linki haberimizde yer alıyor. Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Konutları 'nda 250 adet daire emekliler için kura çekilişi bugün gerçekleşti.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi tam listesi!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi tam listesi bugün saat 10:00'da açıklandı. Ödemelere göre yüzde 12 peşin ile yüzde 20 peşin ödemenin kabul edildiği projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanıyor. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kurası!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kurası bugün saat: 10.00’ dan itibaren başlayacak. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 180 aydan 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura çekimi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya vade imkanı sağlanan projede 250 adet daire emekliler için satışta.

Kayseri Karakaya'ya tek katlı TOKİ evleri geliyor!

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesi'nde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Karakayalılara yeni müjdelerde veren Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Tek katlı bahçeli TOKİ evleri yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Kayseri Karakaya TOKİ evleri Haberi

Kayseri Karakaya TOKİ evleri

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesinde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.


Karakaya Mahallesinde düzenlene açılış törenine Bünyan Kaymakamı Muhammet Kaya, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu İlçe protokolü, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe belediye çalışanları ve çok sayıda Karakaya’lı vatandaşlar katıldı.


Ülkemiz üzerinde son zamanlarda bugüne kadar oynanan oyunların çok daha fazlası yedi düvel tarafından icra ediliyor diyen Başkan Gülcüoğlu;” Senaryonun bini bir yandan uygulanmaya konuyor. Çok şükür ki milletimizin feraseti, milletimizin mahur duruşu bu hainlerin bu senaristlerin ülkemizi bölmeye parçalanmaya çalışan bu kirli nifak tohumlarını Allahın izniyle birer birer bertaraf ediyor ve etmeye de davam edecektir. Coğrafyamız da barış ve huzuru kardeşlik ve kalkınmayı bu iklimi istemeyen yedi düvelle gerçekten bugün itibariyle savaş halindeyiz. Bir kurtuluş savaşının...