29 / 04 / 2024

kayseri kentsel dönüşüm çalışmaları

kayseri kentsel dönüşüm çalışmaları

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada kentte kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm kararı!

Kayseri Talas ilçesine bağlı Erciyes Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararı alındı. Kentsel dönüşüm kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği "Kentsel Tasarım Seminerine" katıldı.

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm şart!

Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı, can ve mal kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek 'Herkese geçmiş olsun' dedi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

’Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak’ sloganıyla çalışmalarına hız veren Kocasinan Belediyesi birinci öncelikli Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinde yoğun ve titiz biçimde çalışmaya devam ediyor.

Kayseri'de öncelik kentsel dönüşüm!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni haftaya yeni dönemi planlayarak başladı. Toplantı yapan Başkan Çelik, önceliğin kentsel dönüşüm ve ulaşım olduğunu söyledi.

Hasan Bebek: Kayseri'de 186 bina yıkıldı, 114'ü sıra bekliyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, ''Kayseri' de riskli olduğu tespit edilen 300 binanın 186' sını yıktık, 114 adedi ise yıkılmak üzere beklemektedir'' dedi...

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

kayseri kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

kayseri kentsel dönüşüm çalışmaları

Kocasinan Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projelerinden biri için çalışmalara başladı. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kocasinan Belediyesi tarafından dönüşüm çalışmaları dahilinde Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 2 Kasım 2021 Salı günü saat 14.00’de kat karşılığı ihalesi yapılacak. Ertuğrulgazi Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanını yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgeyi, Kocasinan’a ve Kayseri’ye yakışır hale getireceklerini ve ilçeye yeni bir görünüm kazandıracağını dile getirdi.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yapılması hedeflenen çalışmaları sahada inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümü ve kentsel yenilemeyi imarsız yapıların çözüme kavuşturulması için yaptıklarını dile getirdi. İhaleye katılma çağrısı yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Ertuğrulgazi Mahallemizdeki kentsel dönüşüm alanı içerisindeyiz. Burada kentsel dönüşüm yapılaşması için ilk ihalemizi, 2 Kasım Salı Günü gerçekleştireceğiz. Kocasinan’ın ihtiyaç olan her bir noktasında kentsel dönüşüm veya kentsel yenileme çalışmalarını...