06 / 05 / 2024

Kayseri Kocasinan Gelişim Merkezi inşaatı son durum

Kayseri Kocasinan Gelişim Merkezi inşaatı son durum

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hanımların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek kadın gelişim merkezleriyle hanımlara ekonomik yaşantının etkin bir unsuru haline gelebilecekleri fiziki ortam sunacaklarını söyledi..

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Bilgiç tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31213 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Kocasinan'da 24 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan arsayı  24 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Kocasinan 2020 projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Kocasinan'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Kocasinan Gelişim Merkezi inşaatı son durum Haberi

Kayseri Kocasinan Gelişim Merkezi inşaatı son durum

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hanımların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek kadın gelişim merkezleriyle hanımlara; bilgilerini geliştirebilecekleri, ekonomik yaşantının etkin bir unsuru haline gelebilecekleri fiziki ortam sunacaklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Yakut Mahallesi’ndeki İlk Kadın Gelişim Merkezi’nin Temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki, Milli eğitim Müdürü Bilal Çandıroğlu, Ticaret Müdürü Alaattin Fırat, Bilim ve Teknoloji Müdürü Kamil Akçadırcı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, çok sayıda misafir ve hanım davetli katıldı.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki’ye Kocasinan’a yaptığı hizmetlerinden dolayı çiçek verdi. Çolakbayrakdar,"Ben, Özhaseki Başkanımın yanında çıraktım, ondan çok şeyler öğrendim. Şimdi o öğrendiklerimi Kocasinan’a uygulayacağım. Başkanımıza çok...