23 / 05 / 2024

kayseri lojman ve arsa ihalesi

kayseri lojman ve arsa ihalesi

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı. İhaleye önümüzdeki hafta Çarşamba günü aynı saatte devam edilecek.

Belediyeler 103 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Arsa alıp ev yapacaklar ve yatırımcılar dikkat! 

Kayseri, Çorum ve Isparta illerinde yer alan 17 adet arsa 103 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar...

O belediyeler birçok araziyi satılığa çıkardı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi; arsa, lojman ve sağlık alanını satışa çıkardı. Belediye, çevredeki yoğun betonlaşma sebebiyle park alanı olarak düzenlenmesi gereken, içinde pek çok yetişkin meyve ağaçlarının olduğu araziyi satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ildeki 13 adet arsa ile 1 araziyi satıyor! 65 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya ili Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Beyşehir ilçesinde yer alan 12 arsa, 1 arazi ve 1 adet de iki katlı lojman ve arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

Ankara'da 25 lojman ve 1 dükkan satılıyor! 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara'da Hazine'ye ait 25 adet kamu konutu ve 1 adet dükkan satışa sunuldu. Peki satışa sunulan kamu konutlarının ve dükkanın fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kayseri'de 11.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 773 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Antalya'da 190 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Antalya'da içinde lojman ve spor kompleksinin yer aldığı gayrimenkulü 189 milyon 968 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayseri Kocasinan'da yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

kayseri lojman ve arsa ihalesi Haberi

kayseri lojman ve arsa ihalesi

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı.

Belediye Encümen Salonu’nda 5 firmanın katılımıyla gerçekleşen 8 milyon 528 bin lira muhammen bedelli ihale, katılan firmaların verdiği tekliflerin hadde layık olmaması nedeniyle pazarlığa bırakıldı.

Hobi Çiftlik Evleri, Has Çelik, Erkut İnşaat, Zadeler Ortak Girişimi ve Güneş Beton’un katılımıyla gerçekleşen ihalede Erkut İnşaat’ın en son olarak verdiği 14 milyon 200 bin liralık teklif, ihale komisyonu tarafından yeterli görülmedi.

İhaleye önümüzdeki hafta Çarşamba günü aynı saatte devam...