16 / 05 / 2024

Kayseri Mahallesi etap

Kayseri Mahallesi etap

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki en büyük projelerinden birisi olan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayseri Mahallesi'nde son durum ve sonraki etaplar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap ihalesi 12 Şubat'ta!

Kayseri İncesu 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi 12 Şubat'ta!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat'ta...

Ankara Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart TOKİ başvurusu!

Ankara Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart TOKİ başvurusu işlemleri başladı. Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede ev fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvuruları bugün başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. TOKİ Kayseri İncesu projesinde toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldı.

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap!

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelirliler için satışa çıkarılan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap alt gelir başvuruları bugün başladı. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap başvuru işlemleri bugün başladı. Toplamda 214 adet dairenin standat etapta satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık Mahallesi'ne 434 konut yaptıracak!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi, Saraycık Mahallesi'ne 434 adet konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 8 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap alt gelir grubu başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap alt gelir grubu başvuru dönemi 2 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak. Projede toplamda 355 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart Konutları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart Konutları toplamda 214 adet daire satışa çıkarıldı. Projede başvuru işlemleri 2 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

Kayseri Mahallesi etap Haberi

Kayseri Mahallesi etap


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki en büyük projelerinden birisi olan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayseri Mahallesi'nde son durum ve sonraki etaplar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı. Programda Proje Danışmanı Prof. Dr. Zekai Görgülü tarafından toplantıya katılanlara bir sunum yapıldı.

Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen sunumda Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Zekai Görgülü, Maltepe Üniversitesi  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Tülin Görgülü ile birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'ye projenin son durumu hakkında bilgiler verdi. Toplantıda konuyla ilgili belediye bürokratları da hazır bulundu.

Sunum sonrası yaptığı kısa değerlendirmede Kayseri'nin çok önemli bir kültürel değere sahip olmak üzere olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Görgülü, bu...