24 / 07 / 2024

Kayseri Mahallesi restore

Kayseri Mahallesi restore

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından restore ettirilerek ayağa kaldırılan ve özel sektör eliyle konaklama tesisine dönüştürülen Kayseri Mahallesi, düzenlenen bir kokteyle tanıtıldı..

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Kayseri Kocasinan'daki 8 asırlık cami restore ediliyor!

Kocasinan Belediyesi, Himmetdede Mahallesi’nde yer alan 8 asırlık tarihi camiyi restore ediyor. 

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kerkük'te çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz duruma gelen tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor.

Kayseri Anbar Mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, proje kapsamında yaşanılabilir konutların inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan Konut + Ticaret alanı olarak belirlenen arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale edilecek. Arsaların toplam değeri ise 9 milyon TL...

Kayseri Sahabiye Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında Sahabiye Mahallesi'nde yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den iki restorasyon ihalesi!

Kayseri Tosun Mahallesi ve Tavukçu Mahallesi’nde yer alan iki konak Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek.

Kayseri Küçükali Mahallesi’ndeki dönüşümde 1346 daire yaptırılacak!

Kayseri Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde yaptırılacak olan ve toplam 25 bloktan oluşan 1346 dairenin yapım ihalesi gerçekleştirilecek.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi

Kayseri Mahallesi restore Haberi

Kayseri Mahallesi restore

Açılışı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Kayseri Mahallesi’nin tanıtım kokteyline Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın yanısıra Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin önceki başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet ÖzHaseki ile milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk konuşmayı yapan işletmeci firma sahibi İsmail Erkek, tesisler hakkında bilgiler verdi. Kayseri’nin farklı bir konseptte konaklama tesisine kavuştuğunu ifade eden Erkek, kafe ve restoranların yanısıra toplam 31 odası bulunan bir butik otel ile yerli yabancı turistlere hizmet vermeye hazır olduklarını ifade etti.


"YENİLENME, YIKIP YAPMA ŞEKLİNDE OLMAMALIDIR"

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yenilenme adı altında yapılan tarihi doku tahribatına dikkat çekerek, "Şehirlerin kaderlerinde yenilenme değişmez bir olgudur. Her...