05 / 05 / 2024

Kayseri Mithatpaşa imar planı

Kayseri Mithatpaşa imar planı

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa, Pervane ve Şeker mahallelerinde yer alan 10 adet arsayı 11 milyon 555 bin TL'ye satıyor...

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Kayseri Mithatpaşa imar planı Haberi

Kayseri Mithatpaşa imar planı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Mithatpaşa Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, talepleri dinledi.

Yatırımlar sayesinde şehrin gelişiminin Kocasinan'da şekilleneceğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, Belediye Başkanı olarak 4 yıldır Kocasinan’a hizmet ettiklerini söyledi. Çolakbayrakdar, "İlçemizin 116 mahallesine değer katmak ve Kocasinan’ı geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her bir mahallemizin kendi içerisinde karşılanması gereken ihtiyaçları var, bunları tespit ettik ve bu tespitler neticesinde çözüm üreterek mahallelerimizi Yeni Kocasinan’a hazırlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları bitene kadar bu çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Yatırım ve hizmetlerle Kocasinan'a değer kattıklarının altını çizen Başkan...