03 / 05 / 2024

kayseri mülteci ve sığınmacılar kabul ve geri gönderme merkezi nerede

kayseri mülteci ve sığınmacılar kabul ve geri gönderme merkezi nerede

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri-Sivas kara yolu 26’ ncı kilometre Gömeç mevkiinde yapımı devam eden Mülteci ve Sığınmacılar Kabul ve Geri Gönderme Merkezi inşaatını inceledi...

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

Yunanistan'da 10 bin mülteci evlerden tahliye edilmekle tehdit ediliyor!

Yunanistan'da yarısı başkent Atina'da olmak üzere konut ve kamplarda kalan, aldıkları maddi destek de kesilecek olan yaklaşık olarak 10 bin mülteci, çeşitli programlar kapsamında kendilerine tahsis edilen evlerden tahliye edilmekle tehdit ediliyor.

Eminevim'den mülteci çocuklara yardım eli!

Eminevim Habibullah Geredevi Vakfı’nın (HAGEV) Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nden hibe alarak hayata geçirdiği Suriyeli Mülteci Çocuklarla El Ele Projesi Gala Töreni gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ta mülteci kampına onay çıkmadı!

Kahramanmaraş'ta yapılması planlanan mülteci kampına bilirkişiden de onay çıkmadı. Raporda, kampın imar mevzuatına aykırı olduğu, toplumsal ve sosyal dokunun dikkate alınmadığı belirtildi.

TOKİ ve Göç İdaresi mülteci kampı kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Mülteci kampları ile ilgili olarak, Göç İdaresi Başkanlığımız ile TOKİ olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresinin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" dedi.

TOKİ ve Göç İdaresi Başkanlığı mülteci kampı inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile iş birliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı.

Kayseri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ne zaman açılacak?

Yapımına 2013 Aralık ayında başlanan ve bir yıl gibi kısa sürede hızla ve güvenle tamamlanan Kayseri Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi sonunda hizmete giriyor . .

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina ihalesi 24 Eylül'de!

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarı Betonarme Ek Bina Yapım işi 24 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkıyor. Ek bina 120 günde tamamlanacak.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Tercüman Sitesi A3 Blok'ta kuruldu.

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Aziz Güneş, Okan Dinç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da kuruldu.

ARY Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARY Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Osman Çar, Rehim Dursun, Yavuz Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Taner Yıldız: 16 adet kömür ve doğalgaz santrali özelleştirilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 16 tane yerli kömür ve doğalgaz santralinden oluşan zincirin hemen hemen tamamını belli bir süreçte özelleştirmeyi düşündüklerini açıkladı.

kayseri mülteci ve sığınmacılar kabul ve geri gönderme merkezi nerede Haberi

kayseri mülteci ve sığınmacılar kabul ve geri gönderme merkezi nerede


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ilde yapımı devam eden 'Mülteci ve Sığınmacılar Kabul ve Geri Gönderme Merkezi' inşaatında incelemelerde bulunarak, ilgililerden bilgi aldı. 


Vali Düzgün, Kayseri-Sivas kara yolu 26’ncı kilometre Gömeç mevkiinde yapımı devam eden Mülteci ve Sığınmacılar Kabul ve Geri Gönderme Merkezi inşaatına gelişinde; Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Eser ve yüklenici firma yöneticileri tarafından karşılandı. 


Vali Düzgün’e, ilk olarak şantiye binasında inşaatın kontrol amiri inşaat mühendisi Göral Büyüközer tarafından brifing verildi. Daha sonra, beraberindeki heyetle birlikte 11 bin metrekare kapalı alanı bulunan inşaatı gezen Vali Düzgün, merkezin konferans salonu, spor salonu ve çocuk oyun alanı gibi bölümlerini de inceleyerek bilgi aldı. 


Vali Düzgün, yaptığı incelemenin ardından, Mülteci ve...