27 / 04 / 2024

Kayseri şehri derya projesi

Kayseri şehri derya projesi

AK Parti'den yeniden aday olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye deniz getirme projesi ve Eski Sanayi Bölgesi'nin kentsel dönüşüm projesi olan Şehr-i Derya'nın detaylarını da aktardı...

Kayseri'ye Şehr-i Derya projesi geliyor!

Kayseri'de 70 yıllık geçmişe sahip eski sanayi bölgesi, 'Şehr-i Derya' projesi ile yeni bir çehreye bürünecek. Buradaki keresteci, mobilyacı, demir dökümcü, hırdavatçı, bakırcı gibi küçük esnaf, organize sanaye bölgesine ve sektörel sitelere taşınacak.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Şehri Mahra satışta! Yeni Proje!

İBF Doğan İnşaat tarafından Kayseri'de inşa edilen Şehri Mahra satışa çıktı. Projede 208 adet bağımsız bölüm yer alacak. İşte projeye ilişkin detaylar...

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Kayseri'deki yeraltı şehri turizme kazandırılacak! 

Kayseri İncesu'daki yeraltı şehri üzüm hasadı yapan çiftçiler tarafından tesadüfen bulunmuştu. Yeraltı şehrinin turizme kazandırılması hedefleniyor. 

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

8 katlı yeraltı şehri turizme kazandırılmayı bekliyor!

Kayseri'de bulunan ve geçmişi yaklaşık 8 bin yıl öncesine uzanan, Kırlangıç Vadisi Yeraltı Şehri, keşfedilmeyi VE turizme kazandırılmayı bekliyor...

Kayseri Yamula Baraj Gölü cazibe merkezi oluyor!

Kocasinan Belediyesi Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek adına emin adımlarla ilerliyor. Şehri sahil kentine çeviren Yamula Baraj Gölü’nün etrafında Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, patent başvurularında atağa geçti!

Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, patent ve markalaşmada daha büyük atılım için, mecliste 3 yıldır bekleyen patent kanununun çıkması gerektiğini söylüyor.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'de dev projeler hayata geçireceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Artık bir belediyenin görevi yol yapmak, su getirmekle bitmiyor. Yeni projelerle şehri çekim merkezi haline getirmeli. Dev projeler için kolları sıvadık" dedi...

Kayseri'de miras kalan evden yeraltı şehri çıktı!

Kayseri’deki Merkez Melikgazi İlçesi’ndeki Ağırnas Mahallesi’nde ailesinden miras kalan evi temizleyen 50 yaşındaki Mustafa Bozdemir, evin 4 kat altına kadar uzanan bir yeraltı şehri buldu.

Kayseri'de yeraltı şehri bulundu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Hisarcık yakınlarındaki Kırlangıç Vadisi'nde bulunan Yeraltı Şehri'ni gezdi. Yeraltı şehrinde incelemelerde bulunan Başkan Özhaseki, belirlenen alanların turizme açılacağını kaydetti.

Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm projesi Şehr-i Derya'yı anlattı!

AK Parti'den yeniden aday olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye deniz getirme projesi ve Eski Sanayi Bölgesi'nin kentsel dönüşüm projesi olan Şehr-i Derya'nın detaylarını da aktardı...

Kayseri şehri derya projesi Haberi

Kayseri şehri derya projesi

AK Parti'den yeniden aday olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hayata geçirecekleri yeni projelerle, Kayseri'yi dünya ligine çıkaracaklarını söyledi. 


Şehirde altyapı sorunlarını sıfırladıklarını belirten Özhaseki, Stadyum Projesi, Erciyes Master Planı, Raylı Sistem ve Yamula Barajı gibi projeleri de tamamlayarak dünya şehri olma yolundaki prestij projelerin düğmesine bastıklarım ifade etti. Özhaseki, yeni projeleri Şehr-i Derya, Sahabiye, Yeni Meydan ve Hava İkmal Şehir Parkı projeleri ile Kayseri'yi dünya ligine taşıyacaklarını bildirdi. 


Şehri büyütmek için prestij projelerin ortaya çıkması gerektiğini ifade eden Özhaseki, "Prestij projeler olmadan 'Dünya şehirlerinden birisiyiz' diyemeyiz. Bir taraftan 70 kilometre uzunluğunda bir baraj yaptık; minibüsü olmayan tek büyükşehir; modern spor tesisleri yaptık; Erciyes'te kayak merkezi inşa ettik. Dünyada hiçbir yerel yönetim yok ki tek başına bir kayak merkezi yapsın"...