15 / 05 / 2024

kayseri semt konakları projesi

kayseri semt konakları projesi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar "Beyazşehir, Kayabaşı, Ziya Gökalp, Mimarsinan, Mevlana, Boztepe, Yeni Mahalle olmak üzere 7 mahallemizde daha yapımı devam eden semt konakları da bitiyor, son rötüşları yapılıyor" dedi.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliniği 14 Mart'ta açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde yaptırılan Semt Polikliniğinde incelemelerde bulunuldu. Polikliniğin 14 Mart'ta hizmete gireleceği belirtildi.

Kayseri Melikgazi'deki Semt Polikliniği 14 Mart'ta açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi’nde inceleme yaptığı Semt Polikliniğinin 14 Mart Tıp Bayramında açılacağını söyledi.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliniği 25 Mart'ta açılacak!

Kayseri Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde belediyeye ait alanda yaptırılan Semt Polikliniği'nde sona gelindi. Sona gelinen projenin 25 Mart'ta açılması planlanıyor.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Kayseri Mimarsinan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrasında Mimarsinan Demokrasi Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma töreninde mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Kayseri Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Melikgazi Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan semt polikliniğinin temel atma törenine ve Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

Başiskele’ye 8. konak geliyor!

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

kayseri semt konakları projesi Haberi

kayseri semt konakları projesi


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle'de ilki açılan Semt Konakları'ndan kalan 7 tanesinin de bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Semt konaklarının mahalle sakinlerinin hayatına renk katacağını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “1 milyon lira maliyetle gerçekleştirdiğimiz ilk semt konağını Yeşil Mahalle'de hizmete sunmuştuk. Semt konaklarını diğer mahallelerimize de yayginlaştiracağimizin müjdesini vermiştik. Beyazşehir, Kayabaşı, Ziya Gökalp, Mimarsinan, Mevlana, Boztepe, Yeni Mahalle olmak üzere 7 mahallemizde daha yapımı devam eden semt konakları da bitiyor, son rötüşları yapılıyor" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle Semt Konağı kullanılmaya başlandıktan sonra çok doğru bir iş yapıldığının görüldüğünün altını çizerek, "Semt Konağı gibi tesislerimizi hayata geçirerek; bazı kamu hizmetlerini vatandaşlarimizin ayağina getirmeyi, sosyal yaşantisini kolaylaştirmayi, insanlar arasindaki kaynaşmayi ve dayanişmayi, güçlendirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla...