04 / 05 / 2024

kayseri talas kampüs lise nereye kurulacak

kayseri talas kampüs lise nereye kurulacak

Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki ilk ve ortaöğretimde görevli bin 450 öğretmene yeni yıl hediyesi olarak flaş bellek verdi. Başkan Yıldırım, 'Kampüs Lise' uygulamasıyla Talas'ın eğitimde marka haline geleceğini söyledi...

Ata GYO'nun Kayseri projesinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ata GYO'nun yeni düzenlenen kira sözleşmesi ile alış ve satış işlemi bulunmamakta olup, Kayseri/Talas Projesinde Tab Gıda San. Tic. A.Ş.'nin kiracısı olduğu 1 adet bağımsız bölüm faaliyete başlanmadan kira sözleşmesi feshedildi. 

Kayseri Talas’ta yapılandırmadan 2.5 milyon TL'lik gelir!

Emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırma başvuru süreci dün sona erdi. Kayseri Talas’ta borçların yeniden yapılandırılması kapsamında 2.5 milyon TL'lik gelir elde edildi.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Kayseri Talas Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Kayseri Talas Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Kayseri Bünyan Cezaevi Kampüs inşaatı ne durumda?

Bünyan İlçesi’nde yapımı devam eden Kayseri/Bünyan Cezaevi Kampüs inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Sıddık Akar’dan inşaat ile ilgili bilgi alan yetkililer diğer sorumlu personel ile birlikte cezaevi şantiyesini gezdi

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü 420 milyon Euro'luk yatırım!

Kamu özel ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı.Hastanenin alanı toplam 600 bin metrekare.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne 315 Milyon Euro kredi verilecek!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı. Şehir hastaneleri arasında finansmanında anlaşma sağlanan ilk proje.

YDA Grup Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü için anlaşma sağladı!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “ Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve de yabancı bankalarla anlaşma sağladı.

Talas'ta 'Kampüs Lise' kuruluyor!

Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki ilk ve ortaöğretimde görevli bin 450 öğretmene yeni yıl hediyesi olarak flaş bellek verdi. Başkan Yıldırım, 'Kampüs Lise' uygulamasıyla Talas'ın eğitimde marka haline geleceğini söyledi...

Aydın'da iki eğitim kampüsü kurulacak!

Aydın'daki liseler, kentte oluşturulacak iki eğitim kampüsünde bir çatı altında birleştirilecek. Çeştepe ve Kardeşköy'de kurulacak iki eğitim kampüsünde yurtlar, ortak laboratuvar alanları ile konferans salonları da bulunacak.

Premier Ofis Kampüs satılık!

Premier Ofis Kampüs satılık ofis fiyatları haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

kayseri talas kampüs lise nereye kurulacak Haberi

kayseri talas kampüs lise nereye kurulacak


Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki ilk ve ortaöğretimde görevli bin 450 öğretmene yeni yıl hediyesi olarak flaş bellek verdi. Başkan Yıldırım, 'Kampüs Lise' uygulamasıyla Talas'ın eğitimde marka haline geleceğini söyledi. 


Başkan Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, öğretmen ziyaretlerine Bilge Kağan ve Şehit Nuri Aydın İlköğretim Okulu ile başladı. Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Yıldırım, öğretmenlerin yeni yılını kutladıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, yerel yönetimler olarak belediyelerin eğitimle ilgili yasal bir sorumluluğu bulunmadığını anlatarak, "Buna rağmen bu iş belediyenin, şu iş belediyenin değil demeyerek, imkanlarımız ölçüsünde her türlü hizmeti okullarımıza vermeye çalışıyoruz." dedi. 


Belediye olarak, eğitimin fiziki ve sosyal sorunlarının çözümüne katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Talas'ta Başakpınar bölgesinde, projesi balkanlık tarafından yatırım programına alınması...