10 / 05 / 2024

kayseri teknoloji merkezi projesi ne zaman kurulacak

kayseri teknoloji merkezi projesi ne zaman kurulacak

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

Bakan Uraloğlu: Demir yolları yapay zekalı sistemle izlenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Demiryolu Araştırma ve Teknoloji Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti ve değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin detayları...

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: OSB'si olmayan ilimiz kalmadı!

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi: MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, organize sanayi bölgesi olmayan il kalmadığını açıkladı.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

kayseri teknoloji merkezi projesi ne zaman kurulacak Haberi

kayseri teknoloji merkezi projesi ne zaman kurulacak


Yer sıkıntısı çeken Kayseri OSB yönetimi, kurmayı planladığı ‘teknoloji merkezi’ için sınır komşusu Kayseri Serbest Bölgesi’nin kapısını çalarak arsa talebinde bulundu. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, bölgede teknoloji odaklı yatırımların önünün açılmasına katkıda bulunmak için proje geliştirdiklerini kaydederek, “Bölgede, 12 milyon metrekarelik mevcut alanı genişleyerek 24 milyon metrekareye çıkardık ve Kayseri’ye otomotiv sektörü gelirse, yeni genişleme alanını rahatlıkla dolduracağımızı düşündük. Çok sayıda otomobil firmasına Kayseri’ye yatırım yaparlarsa bedelsiz arsa teklif ettik ama hiçbirinden olumlu yanıt alamadık. Firmaların otomotiv yan sanayiin olmadığı yere gitmediğini öğrendik. Girişimcinin yatırım yapabilmesi için otomotivde mutlaka yan sanayinin, KOBİ’lerin olması gerekiyordu. Bunun üzerine projeler üretmeye çalışıyoruz. Teknoloji Merkezi de bu kapsamda gerçekleştirmeyi amaçladığımız projelerden biri” diye konuştu. 


Kayseri OSB’nin yüzde 100 doluluğa ulaştığını aktaran...