28 / 04 / 2024

Kayseri Tomarza

Kayseri Tomarza

Kayseri Belediye Başkanı Fahrettin Işık'ın, "Bizim göreve ilk geldiğimizde TOKİ başlamıştı. Şimdi 2.etap TOKİ'miz var, 750 kişilik inşaat için başvuru yaptık. Bunun müjdesini bekliyoruz. 150 kişilik de müstakil tip TOKİ başvurumuz yapıldı."dedi.

Kayseri Tomarza'da yol çalışmalarında kimse mağdur olmayacak!

TOMARZA Belediye Başkanı Fahrettin Işık, ilçe merkezinde başlatmış oldukları yol genişletme çalışmalarında mağdur olan ilçe halkının zararlarının belediye tarafından karşılanacağı müjdesini verdi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Tomarza’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Tomarza’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. 

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Tomarza kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Tomarza’da inşa edilecek projenin kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da TOKİ Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

TOKİ Kayseri 227 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Tomarza İlçesi, 4. Mıntıka Mahallesi 277 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Tomarza 277 konut ihalesi 26 Mart'ta!

Kayseri İli, Tomarza İlçesi, 4. Mıntıka Mahallesi 277 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Tomarza'ya 277 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Tomarza'da 277 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ta konut fiyatları düştü!

Kayseri Tomarza'da 2. Etap TOKİ Konutları'nın fiyatları ilçe halkı tarafından yüksek bulunmasının ardından Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık devreye girdi. Işık, fiyatların ciddi oranda düşürülmesini sağladı.

Kayseri'nin 16 ilçesine yatırım müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılını planlamak için 16 ilçenin belediye başkanıyla yaptığı toplantının ardından ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Yahyalı, Tomarza ve Özvatan Belediye Başkanlarıyla da birer görüşme yaptı.

Kayseri Tomarza Haberi

Kayseri Tomarza

Kayseri Belediye Hayır Çarşısı Mağazası'nda yardımseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ettiklerini belirten Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, maddi manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür etti. 


Proje ile bilgiler veren Başkan Işık; "Hayır çarşımızda insanlarımız ne ihtiyaçları varsa gelip ücretsiz bir şekilde alıyorlar. Tabii ihtiyaç sahiplerini büyük bir titizlikle seçiyoruz. Hayırseverlerimizin yardımlarını koordine ediyoruz. Belediyemizin kültür müdürlüğü bu konularda çok duyarlı, ihtiyaç halinde derhal kararlar alınabiliyor. Bu hayır Çarşısı'ndan başka yetimler için çalışmalarımız var. 

Mahallelerimizde ne kadar yetim çocuğumuz varsa hepsini belirli aralıklarda giyim-kuşam yardımı yapıyoruz. Evinden çıkamayan vatandaşımız varsa bunlan bir arabayla biz alıyoruz ve tedavisini yaptırıp evine teslim ediyoruz. Garip gureba söz konusuysa duyarlılığımız üst seviyeye çıkıyor. Bu konulardaki hizmette sınırımız yok." şeklinde konuştu. 


İlçedeki TOKİ projesiyle ilgili bilgiler...