27 / 04 / 2024

kayseri turizm 2015

kayseri turizm 2015

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Melikgazi 2015'te en çok konut satılan 10.ilçe!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre 2015 yılında en çok emlak alım ve satımı yapılan ilçeler arasında Melikgazi ilçesinin 10. sırada bulunuyor.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Kayseri'de 2015 yılında 13 sağlık yatırımı yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.

Kayseri - Adana turizm bağlantı yolunda sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile yapımına başlanan ve Kayseri’yi Adana’ya bağlayacak olan bağlantı yolunda sona yaklaşıldı.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Kayseri Melikgazi'de 2015'te 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

TOKİ Kayseri İncesu Sultansakızı kura çekimi 2015!

TOKİ Kayseri İncesu Sultansakızı kura çekimi 2015 kapsamında 718 adet konut noter huzurunda satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kayseri Park AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kayseri Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Kayseri Park AVM bayramda kaça kadar açık? Kayseri Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Kayseri hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Kayseri bayramda kaça kadar açık? Forum Kayseri AVM bayramda kaçta açılacak?

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

kayseri turizm 2015 Haberi

kayseri turizm 2015

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.Kayseri’nin Arap ve Kuzey Afrika coğrafyasında tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Kayseri’nin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini yerinde gören 17 ülkeden 72 turizmci hayranlıklarını gizleyemedi. Etkinliğin ilk gününde Kayseri’deki meslektaşları ile buluşan ve Kayseri hakkında kapsamlı bilgiler edinen yabancı turizmciler bu kez kültür ve doğayla buluşarak, tur organizasyonlarında değerlendirecekleri yeni destinasyonları yakından tanımış oldu.İlk olarak Talas Ali Saip Paşa Sokağı’nı gezen misafirler Osmanlı’nın kültürleri buluşturan tarihi dokusuna büyük ilgi gösterdi. Yaşamın tarihle buluştuğu Ali Saip Paşa Sokağı’nın her detayı hakkında sorular soran yabancı turizmciler, sosyal yaşamın tarihle buluştuğu sokağın çok ilgi çekeceğini belirttiler. Ali Saip Paşa Sokağı gezisi ardından Kayseri’nin...