09 / 05 / 2024

kayseri üniversitesi

kayseri üniversitesi

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Üniversitenin yayınlamış olduğu personel alımı ilanında, toplam 10 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru yapacak adayların ilgili pozisyon için belirlenen öğrenim düzeyi ve tecrübe şartlarını sağlamaları gerekiyor.

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kayseri Melikgazi'de iki katlı bina çöktü!

Kayseri Melikgazi'de iki katlı binada göçük meydana geldi. Göçükte 1 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Kayseri'ye şehitler okulu inşa edilecek!

Eğitim camiasının Erciyes Üniversitesi yanındaki hain terör saldırısına şehit olan 14 asker için yapmak istediği okula Kayseri Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Kayseri'de 500 kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi'ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden arazi açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yürütülen soruşturma ile ilgili Melikşah Üniversitesi tarafından yapılan basın açıklamasına cevap verdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi iddiaların tamamıyla asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirtti...

Kayseri’ye Doğa Bilimleri Merkezi yapılıyor!

Kayseri OSB ile Erciyes Üniversitesi’nin ortaklığı ile kurulacak Doğa Bilimleri Merkezi’nin inşaatına başlandı. Merkez, Kayserili sanayicilerin 20 milyon liralık desteğiyle üniversite kampus alanı içinde kurulacak

2050 Yılında Kayseri konferansları devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından ortaklasa düzenlenen "2050 Yılında Kayseri' arama konferansları devam ediyor. İki kurumdan yöneticiler, şehrin geleceğini planlıyor.

kayseri üniversitesi Haberi

kayseri üniversitesi

KPSS sıralamasının esas alınacağı Kayseri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları belli oldu. Peki Kayseri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 4/B personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar…

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ’NE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Kayseri Üniversitesi’ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun dördüncü maddesinin B fıkrası gereğince; Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 6 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2’inci maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak üzere sözleşmeli personel alım yapılacak.

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş olmamak, askerlikle ilişkisi olmamak, askerlik çağına gelmişse de muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış ya da ertelemiş, yedek sınıfa geçirilmeyenler.

657 sayılı Devlet...