09 / 10 / 2024

Kayseri yapı semineri 2016

Kayseri yapı semineri 2016

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, seminerin açılış konuşmasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank yaptı.

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

GYODER Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz'da!

GYODER Vergi ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yönünden 7326 Sayılı Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri'de 17.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 17 milyon 284 bin 40 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek

Kayseri yapı semineri 2016 Haberi

Kayseri yapı semineri 2016

İmar Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri Kayseri'de düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, seminerin açılış konuşmasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank yaptı.


Müsteşar Yardımcısı Varank, 2007 yılından bugüne düzenledikleri seminerlerle yerel yönetimlerdeki insan kaynağının geliştirilmesi ve bu alanlardaki uygulamalarda karşılaşılan sorunların en aza indirilmesini amaçladıklarını belirtti.


Seminerlere yoğun bir katılımın olduğunu anlatan Varank, şunları kaydetti:


"Bakanlık olarak bu tür seminerlerle yönetmeliklerimizde olan değişikliklerimizi ve uygulamalarımızı yerel yönetimlerle paylaşarak yerel hizmetlerin daha verimli yürütülmesi ve başarıyla gerçekleşmesine katkı sağlamak istiyoruz. Ülkemizin gündemini işgal eden terör örgütlerinin milletimize vermiş olduğu zarar ve ziyanı bir an önce telafi etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımızın içeriği tamamen insan merkezli olup, yaşanabilir şehirler kurmak üzerinedir. Seminerde imar, kıyı, yapı...